Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Pihend ki a hétkezdést a tévé előtt!

Bérhaverok - Viasat3, december 13. hétfő, 18.55h

A balfék Doug boldog esküvőről álmodik. Ezért azt hazudja a menyasszonyának, hogy sok barátja van, gondoskodik közülük megfelelő vőfélyről és tanúról. A lagzi közeledtével Doug egyre szorultabb helyzetbe kerül. Végül Jimmy cégénél köt ki, amely pont ilyen lúzerekre szakosodott. A nagydumás csávó gondoskodik régi iskolatársakról, gyerekkori pajtásokról, tanúról vagy vőfélyről. Össze is szervez hét gyanús figurát, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék a pirulós, dadogós, és nagyon szerelmes fickó élete nagy napját.

 

Bíbor folyók - AMC, december 13. hétfő, 20.35h

Az Alpok csúcsai által körbezárt francia kisvárosban sírrongálási ügyben nyomoz a forrófejű Kerkérian hadnagy. Tőle nem messze, az elit egyetem zárt világában a rutinos, magának való Niémans felügyelő egy különös gyilkosságra próbál magyarázatot találni. A nyomozás során a két zsaru keresztezi egymás útját. Nem igazán szívlelik egymást, de kénytelenek együttműködni. Hamarosan rájönnek, hogy a két ügy összefügg egymással. A helyzet azonban tovább bonyolódik, és újabb gyilkosságok történnek.

 

Két hét múlva örökké - Viasat3, december 13. hétfő, 21h

George Wade (Hugh Grant) New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be. Bátyja, Howard (David Haig) a cég üzleti sikereinek motorja, és egyáltalán nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis minden jogásznővel kikezd, és amikor meghódított nő valami hibát vét, Howardra vár, hogy kirúgja a hölgyet. Most azonban betelt a pohár, Howard választás elé állítja öccsét: alkalmaz végre egy komoly ügyvédet, vagy búcsút mondhat a részvényeinek. Így kerül a céghez Lucy (Sandra Bullock), a Harvardon végzett, intelligens, stratégiai elmével megáldott ügyvéd, akinek megvannak a saját elképzelései a főnökét illetően.

 

A múmia - Mozi+, december 13. hétfő, 21h

Időszámításunk előtt 1719-ben az egyiptomi Théba falai között tiltott szerelemre lépett Imhotep főpap és a fáraó szeretője. Bűnükért megfizettek: a lány elvette saját életét, Imhotep mumifikált teste pedig örökké kísérteni fog, amíg a Földre nem szabadítják...Most 1925-öt írunk. A Szahara perzselő homokját néhány elszánt kincsvadász rója. A meggazdagodás reményében vállalták a megpróbáltatásokat, és nem is sejtik, hogy kincsek helyett hamarosan a létező legszörnyűbb titkot fogják feltárni...Mert a kincskeresők egy ősi sírra bukkannak, és akaratukon kívül felszabadítják a borzalmak 3000 éves szellemét…

 

Mint a villám - Paramount Network, december 13. hétfő, 21h

Cole Trickle (Tom Cruise), a nagyágyú autóversenyző délen nemcsak hírnevet, hanem szerelmet is talál egy idegsebész (Nicole Kidman) személyében. Tony Scott rendezésében.

 

Álmomban már láttalak - Film Mánia, december 13. hétfő, 21h

Marisa Ventura gyermekét egyedül nevelő anya, aki egy előkelő manhattani szállodában dolgozik szobalányként. Egy napon aztán a világ a feje tetejére áll _ Marisa találkozik Chrisszel, a sármos politikussal, aki a hotelban száll meg és összetéveszti őt egy vagyonos társasági hölggyel. Chris halálosan beleszeret a lányba, aki nem meri felfedni előtte a tényt, hogy ő "csak" egy egyszerű szobalány...

 

Az eltakarítónő - Filmcafe, december 13. hétfő, 21h


Walter Goodfellow tiszteletest teljesen lefoglalja élete legjobb prédikációjának megírása. Eközben nem veszi észre, hogy felesége, Gloria a szemtelen golfedzővel enyeleg, Holly lánya hetente más pasival kavar, Petey fia pedig az iskolai zaklatások céltáblája. Gloria viszont torkig van a szomszéd kutyájának ugatásával, elhidegült házasságával és kamasz gyerekei kihágásaival. Álmatlan éjszakáin megváltásért imádkozik, ami meg is érkezik az idős házvezetőnő, Grace személyében. A kedves néninek sajátos elképzelése van arról, hogyan teremtsen rendet a Goodfellow-házban.