Gáspár Laciék kellemetlenkedtek Az álommeló versenyzőivel

Nádai Anikó, Nyári Dia és Gáspár Laci Balogh Levente megbízásából tesztelte Az álommeló versenyzőit.

Balogh Levente ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan teljesítenek feszült helyzetben a jelöltek. A nap végén a "beépített emberek", Nádai Anikó, Nyári Dia és Gáspár Laci meséltek tapasztalataikról az Elnök úrnak.

Nádai Anikó komolyan vette a feladatát, és minden lehetőséget megragadott annak érdekében, hogy megnehezítse a leendő elnöki asszisztensek helyzetét: Anikó nem volt hajlandó levenni a jegygyűrűjét a videóhoz, ami komoly feszültséget keltett a csapatban. De volt más váratlan húzása is Anikónak: egy mellszívót kellett keríteniük a versenyzőknek. Természetesen az összes kellemetlenkedéssel a versenyzők reakciójára voltak kíváncsiak, arra, hogyan teljesítenek a legkülönbözőbb feszült helyzetekben:

 

„Ez a legkellemetlenebb forgatásom” – Gáspár Laci kíméletlen volt Pégé csapatával


Az álommeló jelöltjei mindent megtettek annak érdekében, hogy Gáspár Laci komfortosan érezze magát, de az énekesnek ez sem volt elég: ahol csak tudott, belekötött a stábjába. Persze nem volt nehéz dolga, hiszen olyan szövegeket kellett volna elmondania a "kamuvideóban", mint hogy régen büdös volt a szája, és ehhez hasonló, cseppet sem hízelgő mondatokat. A versenyzők viszont megoldották Gáspár Laci kontraproduktív hozzáállását:

 

„Már bocsánat, de ezt ne csináljuk” – Nyári Dia makacssága sem fogott ki Az álommeló jelöltjein. Volt olyan, amit nem volt hajlandó bevállalni Dia a forgatás kedvéért sem – az egészségügyi állapotára hivatkozva. Máté viszont annyira szeretett volna jól teljesíteni, hogy mindenáron megpróbálta rábeszélni a színésznőt, egyezzen bele a forgatókönyv részleteibe. Végül Balázsnak kellett rászólnia csapattársára, hogy ne erőltesse tovább a dolgot. 

 

 


A nap végén Balogh Levente leült a három celebbel, hogy kiértékeljék az aznapi feladatot. Nyári Dia, Nádai Anikó és Gáspár Laci a visszajelzéseikkel nagyban segítették az elnököt abban, hogy meghozza végső döntését.

 

Végül Balogh Levente egy játékost sem tett ki a műsorból: három versenyzőt hívott fel az irodájába raportra, de mindenkinek adott még egy esélyt a folytatásra.