Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Rágcsa bekészít, távkapcsolóval elő, mutatjuk a mai filmkínálatot!

A szerelem nem várhat - Mozi Klub, május 18. szombat, 18.15h

A tizenhat éves Steffi épp befejezte a középiskolát és izgatottan várja az utolsó osztálykirándulást Párizsba, ahol barátjával, Fabiannal végre önfeledten pihenhetnek a szerelem városában. Ám az utazás előtt a fiatal lány szörnyű hírt kap: gyógyíthatatlan rákos beteg és kevesebb mint egy éve van hátra. Míg édesanyja kétségbeesetten próbálja megvédeni mindentől, édesapja pedig megkérdőjelezi addig megingathatatlannak gondolt hitét, a fiatal lány kocsiba ül és Párizs felé veszi az irányt. Útja során egy sármos útitársat is kap maga mellé, akivel igyekszik bepótolni mindazt, amiről félő, hogy lemarad.

 

Idétlen időkig - RTL HÁROM, május 18. szombat, 18.30h

Phil (Bill Murray), a népszerű időjós önző, cinikus alak, aki abban leli örömét, ha pokollá teheti mások életét. Csapásként éri a hír, hogy tahófalvára, Punxsutawney-ba kell utaznia tudósítani a Mormota-napról. Egyetlen reménye Rita (Andie MacDowell), a gyönyörű producer, aki könnyű hétvégi prédának tűnik, ám Rita kikosarazza, ráadásul a kisvárosban reked a stábbal. A végső csapás akkor éri, amikor rájön, hogy az idő megakadt, és minden reggel a Mormota-napra ébred ugyanabban az ágyban. Kétségbeesésében Phil sok ostobaságot követ el, mire belátja, hogy egyedül van a problémával és senki sem tudja őt eljuttatni a holnapba. Miután átverekszi magát a depresszión, egy-két bankrabláson, felismeri, hogy végtelen lehetőség nyílt meg előtte, és bármit megtehet. Akár kedves, elégedett, segítőkész emberré is változhat.

 

Krízispont - Paramount Network, május 18. szombat, 18.35h

Peter (Zachary Quinto) az egyik legbefolyásosabb banknál dolgozik kockázatelemzőként. Főnöke, Eric (Stanley Tucci), miután elbocsátják egy pendrive-ot nyom Peter kezébe, hogy nézze meg a rajta lévő információkat, de legyen nagyon óvatos.

 

Az elveszett aranyváros fosztogatói - Moziverzum, május 18. szombat, 18.55h

Allan Quatermain egy tipikus kalandor. Ezért történhet meg, hogy bár az esküvőjére készül, mégis lemondja azt, amikor titokzatos kincsek nyomára bukkan. A jelek pedig azt mutatják, hogy egy régóta elveszettnek hitt aranyváros nyomaira bukkant Afrikában. Hősünk vonzó menyasszonya kíséretében el is indul, hogy megszerezze a kincset. Útjuk során olyan veszélyekbe sodródnak, amelyek nem zárják ki, hogy esetleg ez lesz az utolsó kalandjuk...

 

Waldo - Mozi+, május 18. szombat, 19h

A Last Looks története szerint Charlie Waldo, Los Angeles-i zsaru maga mögött hagyja az állományt, majd úgy dönt, hogy ezentúl elvonultan él majd az erdő mélyén. A szükség azonban hamar megtalálja hősünke, miután az excentrikus színész, Alistair Pinch feleségét meggyilkolják. Úgy tűnik, hogy Charlie-ra vár az ügy felderítésre, ami persze nem lesz egyszerű, hiszen Pinch az elmúlt évek során rengeteg ellenséget szerzett magának, akik rá akarják kenni az ügyet.

 

Magas szőke férfi felemás cipőben - Film Mánia, május 18. szombat, 19.10h

A titkosszolgálat főnőke meg akar szabadulni egy beosztottjától, aki a tisztségére pályázik. Ezért azt állítja az ártatlan muzsikusról, Francoisról, hogy ellenséges sztárügynök, és ráuszítja kollégáit. Francois persze mit sem sejt az egészből, s egy holdkóros biztonságával botladozik a zűrzavaros helyzetek forgatagában. Valahogy mindig sikerül kikeverednie minden veszedelemből, míg üldözői halomra gyilkolják egymást. Sőt még a szép kémnő, Christine is beleszeret.

 

A skarlát betű - Filmcafe, május 18. szombat, 20h

Hester Prynne a konvenciókra fittyet hányó gyönyörű asszony és Dinsdale tiszteletes tiltott és titkos szerelme az indiánháborúk korának puritán Új-Angliájában. A ruhára hímzett, a hitvesi hűtlenséget jelképező skarlát színű "A" betű, melyet Hester dacos büszkeséggel visel, az erkölcscsőszök világa ellen való örök lázadás szimbólumává nemesedett.

 

Úszó erőd - TV4, május 18. szombat, 20.05h

Casey Rybackről, a USS Missouri csatahajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors újra közbeszól, mert amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól.

 

Jumanji - A következő szint - Film+, május 18. szombat, 20.25h

Spencer (Alex Wolff) hatalmas hibát követ el, amikor titokban újra beindítja a játékot, hogy átélhesse a régi sikereket és a szerelmet. Arra azonban nem számít, hogy a régi barátokat is beszippantja a játék, és egy véletlen folytán Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. A hab a tortán, hogy az avatárok is felcserélődnek. Bravestone (Dwayne Johnson), Oberon (Jack Black), a térképes Finbar (Kevin Hart) és Ruby (Karen Gillan) összekeverednek, és két újabb karakter jelenik meg. Ráadásul a tétek is nőnek, ezúttal a kietlen sivatagban landolnak, és rögtön a startnál megtudják, hogy a játékosok közül egy nem juthat ki élve.

 

Sin City – A bűn városa - VIASAT FILM, május 18. szombat, 21h

Üdvözlünk Sin Cityben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

 

Váltságdíj - AMC, május 18. szombat, 21h

Tom Mullen (Mel Gibson) sikeres ember, hozzászokott a kemény alkudozásokhoz. Bankszámláján dollármilliók, otthon szép felesége (Rene Russo), egészséges fia (Brawley Nolte) várja. Ám, amikor egy napon a fia gyermekrablók kezébe kerül, egy kudarcot vallott FBI-mentőakció után rá kell döbbennie, nem elég a pénz, a hatalom és a befolyás. Végül egyedül kénytelen szembeszállni az emberrablókkal, ezért döbbenetes lépésre szánja el magát. Bejelenti a tévében, ha a fiát nem kapja vissza, a követelt váltságdíjat vérdíjul tűzi ki a gyermekrablók fejére.

 

Hajrá csajok! - Film Mánia, május 18. szombat, 21h

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) "kölcsönözte" a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire. Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést. Azonban csak az egyik csapat nyerheti meg az országos bajnoki címet. Kezdődik, hát, a nagy csata, amelyben majd győz a jobbik.

 

Balhé Bronxban - AXN, május 18. szombat, 21h

Ha egy hongkongi turista New Yorkba érkezik a nagybátyja esküvőjére, az általában egy kis lazítást, városnézést és a család boltjában való besegítést jelent. Nem egészen ugyanez a helyzet, ha az illető Dél-Bronxba keveredett! Keung (Jackie Chan) látszólag ártalmatlan turista, aki egy motoros banda és a maffia közt dúló háborúba cseppenve mutatja meg ellenfeleinek, milyen is az igazi "csihipuhi" hongkongi módra.

 

Végzetes hazugságok - Paramount Network, május 18. szombat, 21h

Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli - első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

 

Kukkolók - Prime, május 18. szombat, 21h

Egy fiatal pár (Sydney Sweeney és Justice Smith) azon kapja magát, hogy érdeklődni kezd a szemközti szomszédok (Ben Hardy és Natasha Liu Bordizzo) szexuális élete iránt. Ami ártatlan kíváncsiságnak indul, beteges megszállottsággá válik, miután rájönnek, hogy az egyikük félrelép. A kísértés és a vágy hatására életük összekuszálódik, ami halálos következményekkel jár.

 

Die Hard 2. - Még drágább az életed - Mozi+, május 18. szombat, 21.20h

John McClane (Bruce Willis) épp Holly (Bonnie Bedelia) elé siet a Washington-i repülőtérre, hogy végre együtt tölthessenek pár órácskát. Ám egy újabb karácsonyi terrorakció ismét keresztül húzza a számításaikat. A hazaáruló Stuart ezredes (William Sadler) által vezényelt terrorista zsoldos csapat egyetlen célja: kiszabadítani a világ egyik legnagyobb kábítószer csempészét, Esperanza tábornokot (Franco Nero), akit az elkövetkezendő órákban szállítanak Washington-ba. Tervük megvalósításának érdekében, átveszik az irányítást a reptér irányító központja felett. Amivel számos repülőgépet vonnak az irányításuk alá, így szerezvén több ezer túszt, akikkel sakkban tarthatják a hatóságokat. Köztük John feleségét is… vajon Mr. McClane tétlenül ül, amíg feleségének az élete veszélyben van…

 

Szörny Rt. - RTL, május 18. szombat, 21.25h

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk. Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön. A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt.

 

A kém - TV2, május 18. szombat, 22.30h

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebuknak, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul!

 

Farkas - Filmcafe, május 18. szombat, 22.40h

Will Randall egy könyvkiadó szerkesztője üzleti útjáról hazafelé tartva véletlenül elgázol egy farkast. Mikor kiszáll, hogy megnézze, mi történt, az állat megharapja, és ezzel drámai változás következik be a férfi életében. Érzékei élesebbé válnak, ereje megsokszorozódik, és éjszakánként különös szenvedély keríti hatalmába: magányos sétákra indul New York utcáin, melyekről később csak homályos emlékei maradnak. Lassanként a fenevad teljesen a hatalmába keríti, és a biztos pusztulás várna a farkasemberre, ha nem találna rá egy asszony szerelmére, aki minden körülmények között kitart mellette...

 

A nagy dobás - AXN, május 18. szombat, 22.50h

Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni _ a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.

 

Halálos fegyver 4. - Film+, május 18. szombat, 23h

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője (Jet Li) Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Murtaugh lánya egy zsarutól állapotos.

 

Kút - Magyar Mozi TV, május 18. szombat, 23h

Valahol az osztrák határ közelében a semmi közepén áll egy benzinkút. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet. A gengszter megtartotta a kúton dolgozó öreg alkoholistát, Istvánt és két-három hetente a töltőállomás érintésével indítja útnak külföldre a kis háremét. A forró nyári semmittevésbe váratlanul toppan be István rég nem látott fia, akit az anyja hagy hátra a megdöbbent férfinak. Ugyanekkor a legújabb fuvar lerobban a benzinkúton és a Svájcba tartó lányok sofőrjeikkel napokra ott ragadnak Istvánnal és fiával. Az érzelmek mellett jól őrzött titkok is a felszínre törnek.

 

Sharknado 3. - A végső harapás - Paramount Network, május 18. szombat, 23.20h

A Cápavihar újra tömegpusztítást végez, ezúttal Washingtonban, majd tovább dörög a keleti parton Floridába.

 

Venom 2. – Vérontó - RTL, május 18. szombat, 23.30h

Eddie Brock (Tom Hardy) kilátástalan küzdelmet folytat azért, hogy beilleszkedjen az idegen Venom szimbióta-gazdájaként, amely emberfeletti képességekkel ruházza fel. Brock megpróbálja újraéleszteni romokban heverő karrierjét azzal, hogy interjút készít a sorozatgyilkos Cletus Kasadyvel (Woody Harrelson), aki a Carnage szimbióta gazdatestévé válik, és egy sikertelen kivégzés után nagyon is sikeresen megszökik a börtönből. Cletus már rég nem ura önmagának, és szimbiótája minden eddiginél borzalmasabb akcióra készül.