Januárban indul a TV2 új napi sorozata

Január 23-án este debütál a csatorna vadonatúj, napi sorozata, a Hazatalálsz.

A hétköznap esténként jelentkező széria három főszereplője a fiatal színészgeneráció egyik legtehetségesebb művésznője, Törőcsik Franciska, partnerei pedig Hajmási Dávid és Jaskó Bálint. A sorozat a képzeletbeli Farkasligeten játszódik és valóságos sztárparádéval várja a nézőket, hiszen feltűnnek színészlegendák és visszatérő sorozat-nagyágyúk is. Mások mellett Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter és Pindroch Csaba is fontos szerepet alakítanak a sorozatban.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az új, napi sorozat szerelemről, családról, megváltásról szól. Fókuszában egy számkivetett férfi áll, aki a társadalom és az élete mélypontján mégis hőssé tud válni, köszönhetően egyenes jellemének, akaratának, igazságérzetének és az őt átjáró feltétel nélküli szerelemnek.

A sorozat készítői különösen nagy hangsúlyt fektettek a színészek kiválasztásába. Több hónapos casting folyamat során állt össze az a színészgárda, akik megformálják Farkasliget lakóit. Fontos volt, hogy lehetőséget adjanak fiataloknak és így egy új színész generáció tehetségeit tudják bemutatni szélesebb közönségnek. Ugyanakkor célkitűzésként jelent meg, hogy a televíziónézők kedvenceit új szerepkörben bemutassák és az is, hogy az első magyar sorozatokból legyenek nagy “visszatérők”, akiket már rég láttak az emberek. 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Így lett végül egy olyan egyedülálló színészcsapata a Hazatalálsz sorozatnak, ahol Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Ábel Anita, Csapó Virág, Lékai-Kiss Ramóna és Törőcsik Franciska által megformált karakterek éppúgy szomszédai lettek egymásnak Farkasligeten, mint Jordán Tamás, Kárász Zénó, Kamarás Iván, Pindroch Csaba, Jaskó Bálint vagy a főszereplő Hajmási Dávid által alakítottak.