Kínosra sikerült a Celebrandi első csókja

A kémia nem nagyon érződött, de Köcse Gyuri azért akcióba lépett.

A csütörtöki adásig kellett várni, hogy elcsattanjon a Celebrandi első csókja, méghozzá Köcse Gyuri és Danica közt. A profi táncos szereti az aktív találkozókat, így nem csoda, hogy a közös teniszezés után egy kis táncot is becsempészett a randijába. Danica azonban nagyon megijedt, hogy Gyuri a magasba akarja dobni. Köcse valójában a Dirty Dancing híres emelésével igyekezett tesztelni a partnerét.

 

 

A randi után tapogatózó jellegű beszélgetés kezdődött, de ekkor még nem érződött, hogy a páros közt ellenállhatatlan lenne a kémia. Köcse mégis úgy érezte, hogy már sokkal közvetlenebb a kapcsolata Danicával, ezért a búcsúölelését megspékelte egy eléggé előzmény nélküli csókkal.

 

 

 

Danics Dóra és kiszemeltje eközben a Normafán találkoztak, ahol hamar kiderült, hogy Ákos nem ismeri Dóri munkásságát, és nem is szeretett volna erről kutatómunkát végezni, ami lehet, hogy nem a legjobb randitaktika, bár Dórinak bejött...

 

 

A múltkori vakrandin kiderült, hogy Jázmin Viktória kicsit anyagias, és ezt be is vallotta a sikertelen vakrandiján.

Kissé anyagias a Celebrandi egyik játékosa

A sztárpárkereső hétfő esti adásában a Puskás-Dallos Randiügynökség vakrandit szervezett a társkereső celebek számára – igen változatos eredményekkel.

Az előzmények

 

 

A modell most erről beszélgetett Puskás-Dallos Petivel és Bogival, akiknek nemcsak arról mesélt, miért kezdte el ledominálni Mátét, hanem arról is, miért annyira fontos számára, hogy a párjának mellette is legyen saját élete.

 

 

Nem Köcse az egyetlen táncmágus a csapatban, Papp Zsombor is megvillantotta a képességeit a táncteremben. Bori először nem is akarta elhinni, hogy nemcsak egy rózsát kap randipartnerétől, hanem egy érzelmes táncot is.

 


Az előzetes alapján a pénteki adásban is kapunk egy kínos csókot. Schumacher Vanda ezúttal Ibrahimmal megy randizni, aki a találkozó végén egy puszinak induló csókot dob a híresség szájára. Vandából azonban azonnal kibukik a véleménye, mondván: „Ez milyen kis béna volt”