Az RTL új vetélkedőjében térhetnek vissza a Drága örökösök?

Elképzelhető, hogy a The Floor című vetélkedő május 19-i különkiadásával vezeti fel a csatorna a népszerű sorozatának új szezonját.

Érdekes műsorszámot szúrt ki a Média Klub: május 19-én, 21:10-es kezdéssel a The Floor című vetélkedő egy Drága örökösök különkiadással jelentkezik. A 2019-ben indult sorozat ötödik évadja tavaly májusban ért véget, és egyelőre az RTL eddig nem adott hírt a hatodik évad premierjéről, de simán lehet, hogy május 6-án induló vetélkedővel harangozzák be azt.

Május 6-án ugyanis új vetélkedő indul Szujó Zoltán vezetésével:

a The Floor - Csak egy maradhat című gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza. Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.

a vetélkedőről

 

A Sorozatwiki még márciusban készített podcastet Kolosi Péterrel, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával, amelyben elmondta, hogy 

hogy a Drága örökösök 6. évada a késő tavaszi és nyári időszakban lesz látható a csatornán. Ezen kívül azt is bejelentette, hogy ez lesz a sorozat utolsó évada.

El tudjuk képzelni, hogy

a május 19-i különkiadásban a Drága örökösök szereplői fognak megküzdeni, és ez egyúttal az új évad előszele is lehet.

(via RTL, Média Klub)