Koncert

Techno Disco (Daytime)

A38 Hajó
2024. május 25. (szombat) 16:00

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

"Figyelem!!!! 
Egy fontos változást szeretnék bejelenteni, ami remélem mindenkinek tetszeni fog 
Sokatok kérésére az éjszakai bulit nappali bulivá változtatjuk: felvisszük a panorámás tetőteraszra és az orrteraszra!
Ugyan úgy 2 helyszínen megy a mulatság.
A kezdés 16:00 óra mindkét helyszínen és 22:00 ig tart.
A hang Martin Audio full hangerőn mehet mindkét részen 
Ez az egyetlen hely a városban ahol ilyen hangerő megengedett szabadtéren.
Ez óriási jó dolog. Én nagyon örülök a hírnek. Nagyon zsívány hangulata van a a felső résznek 


Főleg ilyen jó időben fantasztikus lesz a szabad ég alatt zúzni.
Ha esetleg valaki már megvette a jegyét, és nem tud csatlakozni hozzánk, azok a jegyüket vissza tudják váltani. Akik vettek jegyet emailben kapnak majd értesítést.
Találkozunk hamarosan a parketten!


Egy elég izgalmas bulit szeretnék bejelenteni így május végére 
A helyzet az, hogy mindig is szerettem volna egy kéttermes bulit csinálni, ahol az egyik teremben tehetséges, friss DJ-ket mutatunk be. Erre most kivételes lehetőség nyílt az A38 hajón, mert a nagyterem mellett van egy másik, szintén jó hanggal felszerelt terem, ahol ezt meg is tudjuk most valósítani. De ami ennél is izgalmasabb, hogy olyan DJ-k lettek összeválogatva, akik technikában, hangzásban is nagyon nagyon jók, és illeszkednek ahhoz stílushoz, amit képviselünk.
Szeretnék mindenkit pár szóban bemutatni 
Red Room (nagyterem)
GORA PATRIK fog bemelegíteni. Patrik a tavaly indított dj sulimba is jelentkezett és már ott felfigyeltem, hogy milyen jó ízléssel szelektálja a zenéket  Pluszban ő az egyik rezidense a szegedi Sunder klubnak. Nem volt kérdés hogy kap lehetőséget bemutatkozni nálunk
DEMMYBOY, aki már többször volt velünk egy pultban, és talán ő az, aki a legmasszívabban követi és kitart a groovy, funkos vonal mellett.
YO MAGAM, egy három órás elmaradt “születésnapi” szettel zárom a nagytermet a Nexo hangrendszer társaságában 
Black Kindergarten Room (kisterem)
AESZTETIK kezdi majd a bemelegítést. Egyszer kaptam egy mixet tőle, és akkor mondtam hogy woow, ezt a srácot el kell hozni valamikor. Tribal, sötét, gurulós technot nyom a javából! Producerként a saját “Phunk Elementen” kiadóját is elindította, ahol szintén ezt a vonalat viszi.
BEN DOVER veszi át tőle a pultot, aki a primate.hu feje és a Kindergarten buli sorozat szervezője. Ő szintén elkötelezettje ennek a műfajnak, és rendszeres résztvevője a fővárosi techno szcénának a csapatával.
MILUMINATIONra esett a terem zárása. Róla két dolgot mindenképp tudni kell; az egyik, hogy a szegedi - kb dél-Magyarország egyetlen - fantasztikus hangulatú underground techno klubjának, a Sundernek a tulajdonosa, és a stílus lelkes híve, életben tartója! A másik, hogy a pár éve rendezett DJ versenyen ott volt a legjobbak között a végső fordulóban.
Nagyon örülök, hogy ez így összeállt velük, egy nagyon hasonló stílust szerető és játszó DJ-kel"