Titkos invázió

Bakancslistához adom
Secret Invasion
amerikai akciófilm-sorozat, kalandfilmsorozat, 2022

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Dalmát jan. 01. 18:38:11 3/10
A forgatókönyv egészen gyatra. A rendezéssel is vannak gondok, így a színészek mentik, ami menthető. Sajnos azonban az alkotók a záró epizódban mindent a földbe döngölnek, a hitvány párbeszédeket és a teljesen összekuszált sztorit még elképesztően gyenge CGI-jal is megfejelik.
A Titkos invázió ennél sokkal többet érdemelt volna. Akár egy kétrészes mozifilm is lehetett volna belőle, amit kiegészíthettek volna néhány tévés minisorozattal. De ehhez persze egy normális forgatókönyv kellett volna. A szuperhősök nélküli szuperhős film még akár működhetne is, csak ahhoz egy átgondolt koncepció kellene. Mivel itt ilyen nem volt, az egész egy halom bűzölgő kutyakaki.
5/10
The Cortez 2023 okt. 01. - 23:01:11 5/10
A sorozat a Winter Soldier sötétebb, politikai kémthriller, valamint a Captain Marvel alakváltó skrullos vonalát viszi tovább. Utóbbiak még mindig a menekülteket szimbolizálják, főleg, hogy itt megjelenik egy radikális csoportjuk, ami terrormerényleteket követ el.
A széria már a pilotban unalomba fullad. Hiába a kiváló alapsztori, az egész nulla feszültséget, és majdnem ugyanennyi meglepő csavart tartalmaz. Nyoma sincs a Captain America 2-ben tapasztalt paranoid hangulatnak. Az akciójelenetek szarul vannak megrendezve, egyedül a finálébeli, rövid szuperhősös zúzásban vannak ötletek, ám ott igencsak gyenge a CGI. 1000-el mennek az utalgatások, az unott, fáradt színészi alakítások (Olivia Colman mondjuk elemében van, viszont sikerült egy full femináci mondatot a szövegei közé erőltetni), illetve kapunk 2 poénkodást Szlovákia lebombázásával kapcsolatban, melyek közül az egyiket semmivel sem magyarázza a történet.
Az intrót AI generálta, stáblistás jelenet pedig ezúttal valamiért nincsen, holott erősen indokolt lett volna.
6/10
TheOldMan 2023 aug. 01. - 22:20:03 6/10
Nem jött be ez a szövetkabátban tébláboló esetlen öreg Fury! Egy régimódinak festett kémsztori nem attól lesz jó, hogy a főszereplő egy sete öregember. Egy rakás jó színész sem tudta megmenteni, talán a forgatókönyv a ludas, de inkább negatív érzéseim vannak. Jóindulattal : 6/10.