A rezsim

Bakancslistához adom
The Regime
15 éven aluliak számára nem ajánlott 60 perc, 2023

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Egy fiktív közép-európai nép vezetője, Elena Vernham kancellár egyre paranoiásabbá válik autoriter rezsimjében, ám igyekszik megtartani hatalmát bizalmasa segítségével, amelyet férje, tanácsadói és alkalmazottai egyre növekvő félelemmel szemlélnek.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
vandorbab ápr. 08. 21:09:31 7/10
Egyenetlen színvonalú sorozat, néha gúnyos szatíra, máskor dermesztő dráma, itt-ott megspékelve felszínes sztereotípiákkal, de a legrosszabb benne az, hogy gyomorforgatóan közel áll napjaink politikai valóságához. Az ironikus hangvétele a végén lemart az arcomról minden mosolyt.
6/10
TheOldMan ápr. 08. 21:06:39 6/10
Winslet fullba nyomja a kretént !!!
Downey papa megmondta : nem szabad fullba nyomni a kretént, mert Oscar-bácsi nem gyün.
Nos, egyrészt szatíra, ami ugye nem vicces. Amikor nem felnevetsz, hanem savanyúan elmosolyodsz, igen, valóban ilyen betegek az emberek. Másrészt, szerintem sok . Kate Winslet annyira nagyszerű színésznő , hogy leuralja a környezetét és szerintem itt pont a környezet lett volna az izgalmas ( Schoenaerts és Riseborough karaktere, akik a kevesebb, több játékkal nekem jobban tetszettek ).
6/10.
Egyszer nézhető. Az Eastowni - rejtélyek után hatalmas csalódás. Voltak jó pillanatok is ( sajnos nem sok ), de , amint megjelent Kate Winslet figurája, nekem már sok volt, a ferde szájával. Szóval inkább rossz érzéseim maradtak.
1/10
tesz-vesz márc. 16. 10:01:07 1/10
Nézzétek meg inkább a Sztálin halálát Steve Buscemivel, az zseniális szatíra, ráadásul történelmileg teljesen hiteles tudtommal
1/10
tesz-vesz márc. 13. 22:36:15 1/10
Valaki vegig birja nezni az elso reszt? Az irritalo casting, szereplok es a tul kozeli arcok mutatasanal engem elvesztettek. amik az amator operator es rendezo ismerve. ha belemaszik a kamera a szereplok arcaba