NCIS: Hawaii

Bakancslistához adom
NCIS: Hawai'i / Lost
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott I / 10. rész, 43 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az NCIS és Whistler csapata keresztezi egymás útját, amikor egy olyan szállító konténer ügyében nyomoznak, amely tele van csempészett fegyverekkel. Mindeközben Tennant ellenzi, hogy letartóztassák Alex barátjának édesapját, mivel tudja, hogy emiatt a barátja el fog költözni.

A műsor ismertetése: Jane Tennant, az NCIS Pearl Harbor első női különleges ügynöke magabiztosságának és stratégiájának köszönhetően megbízott vezetőként a hivatali ranglétra tetejére ért egy olyan rendszerben, amely lépten-nyomon csak hátráltatni próbálja. Mindenre elszánt szakértői csapatával próbál egyensúlyt teremteni a családja és a hazája iránti kötelezettségeiben, miközben olyan bonyolult bűneseteket vizsgálnak ki, amely a hadsereget, a nemzetbiztonságot és Hawaii napsütötte turista paradicsomának rejtélyeit is érintik.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
marisál 2023 okt. 12. - 01:05:20 1/10
Ezt az NCIS-filmet kár volt megcsinálni! Unalmas, a színészek unszimpatikusak, egy jó fej nincs közöttük, gyengén játszanak, a történetek érdektelenek, meg sem közelíti a többi NCIS sorozatot.
2/10
duddusch 2023 máj. 09. - 20:10:50 2/10
Maximum a szép tájakért érdemes nézni. A történetek bugyuták, a színészek gyengék.