Jön a Medvetesók első filmje

November 21-én érkezik a We Bare Bears The Movie, azaz a Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozatának három közönségkedvenc mackójához fűződő legnagyobb kaland.

A San Francisco külvárosában élő medvék, Grizz, Panda és Jeges imádnak street foodot enni és videókat nézni az interneten, egy szóval előszeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki a fejébe veszi, hogy visszaviszi őket a természetes élőhelyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket.

A medvetesók menekülőre fogják, és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba ütköznek és nagyokat buliznak. De ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család.

2015-ös bemutatása óta a Medvetesók nemcsak hatalmas hírnévre tett szert, de a szakma elismeréseit is bezsebelte. A Cartoon Network Studios produkciója több díjat és jelölést kapott az évek során: nominálták Emmyre, megkapta a BAFTA-t, valamint elismerést nyert az Annecy nemzetközi animációs fesztiválon is.

A koreai származású Daniel Chong szériája különösen a távol-keleti régióban népszerű az ázsiai popkulturális elemeknek köszönhetően. A Panda szülinapja című epizódban például a Monsta X nevű K-popzenekar vendégszerepelt, a tévéfilmben pedig Marc Evan Jackson humorista és a K-popsztár Amber Liu teszi tiszteletét.


(via Cartoon Network)