Átaludta az X-Faktort és a VV8-at? Elmondjuk, mi történt a hétvégén!

A Star Academy kivillanó combokkal akarja lenyomni az X-Faktort, VV Lórira tették a legtöbb jelet, kiesett Homonay Zsolt és a Kisördögök csapata. Ez történt szombat-vasárnap a legnagyobb kereskedelmi adókon.

A múlt héten kiszórt VV Dina nőfaló villapárjára, VV Lórira pakolták a legtöbb jelet az RTL szutyokrealityjének lakói, összesen ötöt. Ő egyébként korábban már párbajozott, akkor VV Viki ellen nyert 60-40 arányban.

Nem követem naprakészen a Való Világ (powered by Big Brother) adásait, de ha VV Lóri elviselhetetlen, akkor a villalakók milyen szót használnának VV Krisztián ezután a duguljatokbemeralszok! ordibálása után?

Idiótákkal van tele minden RTL-es műsor? Szerencsére nem!

Maradjunk az RTL Klubnál, ahol főcsatornán már javában zajlik az újabb X-Faktor. A tehetségkutató műsorok jól bevált forgatókönyve szerint persze először kutyaütő antitalentumokat kell mutogatni, hadd röhögjön a néző a szerencsétlen hülyéken, miközben a szerkesztők már lázasan keresik azt az eddig felfedezetlen zenei tehetséget, aki elég jó karakter ahhoz, hogy fel lehessen rá építeni egy egész show-t, annyira viszont nem ismert, hogy azonnal lebukjon: évek óta vidéken haknizik a zenekarával. A mostani adásban egymásnak adták a kilincset az olyan jelmezes idióták, mint a pufi Batman:

De ezt a show-t valójában csak olyanokkal lehet eladni, mint Berki József, aki az elképesztő előadásával látványosan megríkatta a zsűrit.

Az ő esetleges győzelmében simán benne lehet a faluvégi legkisebb fiú mesébe illő története: nagy küzdelmek árán elnyeri a királykisasszony kezét (vagyis inkább a tőle külön élő feleségét), meg a fele királyságot, egy raklapnyi pénz meg lemezfelvétel formájában.

A Tv2 miniszoknyával akar nézettségi versenyt nyerni

Valahogy ez az a kicsit hatásvadász, nagyon szirupos, ezeréves klisének számító "sivatagi farmerfiú megmenti a világot"-vezérfonal az, amit nem tudott elkapni és tovább sodorgatni a Tv2 rideg sztárgyára, az X-Faktor idei nagy konkurensének szánt Star Academy - nem is csoda, hogy megszűntek a napi összefoglalók. A szombat esti nézettségi adatokon a legegyszerűbb módon, kivillanó szexi combokkal próbált javítani a csatorna, így a legutóbbi Star Academy-adás a fülledt erotika jegyében telt:

515203.jpg

Ahhoz egyébként nem kell nagy jóstehetségnek lenni, hogy lássuk, a végső győzelemre esélyesek egyike Szőcs Renáta:

A másik pedig a szegény ember Cherje, Pádár Alexandra:

Homonay Zsolt vasárnap a Right Said Fred híres slágerével, az I'm Too Sexyvel készült a Sztárban sztárra, de a produkciójára mindössze 36 pontot kapott, így távoznia kellett a műsorból.

A végére hagytam az RTL másik nemrég összegründolt műsorát, a Sztárban sztár ellen indított Kicsi Óriásokat. Mégpedig azért, mert nem nagyon tudom hová tenni. Kiskalózos-mesemondólányos, tinglitangli gyerekműsornak túl komoly, mini X-Faktornak viszont mégsem kellene tekinteni. Hiszen ugye számos példát tudunk arra, mennyire rossz, ha egy gyereknek pont a gyerekkorát veszik el azzal, hogy behajítják a reflektorfénybe, a showbiznisz mélyvízébe - rögtön azután, hogy megtanították nekik a kartempó-lábtempót. A hétvégi adásban egyébként a valóban ügyes Lázadók és a Fenegyerekek jutottak a döntőbe, Kovácsovics Fruzsina csapata, a Kisördögök kiestek.