Játék - Páros belépő a Pocoyo c. filmre

Játssz a PORT.hu és a Kedd Stúdió közös játékán és nyerj páros belépőjegyet a Pocoyo animációs rajzfilm magyarországi premier vetítésére, augusztus 29-én szombat délelőtt az Uránia Nemzeti Filmszínházba.

A Pocoyo rajzfilm, a spanyol Zinkia Stúdió díjnyertes animációs sorozata – amely több mint 120 országban hatalmas siker - megérkezett Magyarországra!

Pocoyo, a mindenre kíváncsi kisfiú és barátainak kalandjait a KEDD Animációs Stúdió jóvoltából szeptember 4.-től az M2 csatornáján, illetve szeptember 7-től már az ország legnépszerűbb YouTube gyermekcsatornáján a magyar gyerekek is élvezhetik.

Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal, formákkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

A főszereplő, Pocoyo mellett megjelennek elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár, Szundimadárka, Valentina a kis hernyó és Polip. A népes társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a legkisebb nézőket, de a felnőtteknek is garantált szórakozást ígér. 

 

Válaszolj helyesen a Játék rovatban feltett kérdésre és nyerj páros belépőjegyet a Pocoyo animációs rajzfilm magyarországi premier vetítésére, augusztus 29-én szombat délelőtt az Uránia Nemzeti Filmszínházba!

A megfejtéseket augusztus 27-én délig várjuk.

 

PORT.hu játékszabályzat