Johnny Depp egy videóval is megköszönte rajongói szeretetét

A színész köszönetet mondott "legbecsesebb, leghűségesebb és legkitartóbb támogatóinak" az Amber Heard elleni rágalmazási per után.

Johnny Depp kedden az Instagramon és a TikTokon üzent "legbecsesebb, leghűségesebb és legmegingathatatlanabb támogatóinak", miután megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert.

A posztban az 58 éves színész a következőket írta rajongóinak:

Mindenhol együtt voltunk, mindent együtt láttunk. Együtt jártuk végig ugyanazt az utat. Együtt tettük a helyes dolgot, mindezt azért, mert ti törődtetek velünk. És most mindannyian együtt megyünk tovább. Ti vagytok, mint mindig, a munkaadóim, és megint nem tudom másképp megköszönni, minthogy egyszerűen csak köszönetet mondjak. Szóval, köszönöm. Szeretettel és tisztelettel, JD.


Depp, aki az ítélet múlt heti kihirdetésekor Jeff Beck zenésszel turnézott az Egyesült Királyságban, "rosszindulatú rágalmazással" vádolta Heardöt a Washington Post 2018-as, "Felszólaltam a szexuális erőszak ellen - és szembenéztem kultúránk haragjával" című véleménycikke miatt, amelyben a nő a családon belüli erőszak túlélőjeként hivatkozott magára, de Deppet név szerint nem említette.

Forrás: YouTube / Law & Crime Network

 

A Virginia államban levezényelt tárgyalás esküdtszéke 15 millió dolláros kártérítési kötelezettséget rótt ki Heardre (Deppre 2 milliót). Egyesek az ítéletet, amely szerint a színésznőt pusztán a rosszindulat vezérelte, amikor házastársi bántalmazás áldozatának nevezte magát, a #MeToo mozgalom fordulópontjának nevezték. Heard szóvivője akkor így reagált:

Miközben Johnny Depp azt mondja, hogy "előre halad", a nők jogai visszafelé haladnak. Az ítélet üzenete a családon belüli erőszak áldozatainak az, hogy ... féljenek kiállni és beszélni.

Depp népszerűbb, mint valaha, és ennek jegyében TikTok-on is debütált, méghozzá egy videómontázzsal a Beckkel közös turnéjáról, többek között az ítélethirdetés előtt a londoni Royal Albert Hallban tartott fellépéséről. Ehhez írta a fentebb idézett köszönetet. Egyelőre csupán ezt az egyet posztolta, de pár nap alatt már csaknem ötmillió lájkot és nyolcmillió követőt szerzett.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

 

Depp korábban, nem sokkal az ítélethirdetés után Instagram-posztban kommentálta, hogy megnyerte a pert: "A kezdetektől fogva az volt a célom, hogy ezt az ügyet előrevigyük, hogy feltárjuk az igazságot, függetlenül a végeredménytől. Az igazság kimondásával tartoztam a gyermekeimnek és mindazoknak, akik kitartóan támogattak engem. Megnyugodtam, mert tudom, hogy ezt végre sikerült elérnem." A posztot több mint 18 millióan lájkolták, köztük Patti Smith, Jennifer Aniston, Amanda Knox, Paris Hilton és Taika Waititi.

Heard a tárgyalás után szintén Instagramon osztotta meg csalódottságát, illetve azt, "amit ez az ítélet a nők számára jelent", azt írva, hogy "visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni".

(Forrás: The Guardian)

Címlapkép: Consolidated News Pictures/Getty Images