Nyilvánosan magához nyúlt a hollywoodi sztár, miután nőket zaklatott

Az incidensről videófelvétel is készült.

A 78 éves Gary Busey múlt hétvégén részt vett a Monster-Mania nevű félévente megrendezett horrorkongresszuson a New Jersey állambeli Cherry Hillben, ahol visszatérő vendégnek számít. Idén olyan színészek társaságában fotózkodott a rajongókkal, mint Ralph Macchio, Tom Skerritt vagy Veronica Cartwright.

Forrás: Getty Images

 

Ennél azonban több is történt a Cherry Hill-i rendőrség szerint, akik sajtóközleményben hozták nyilvánosságra, hogy Busey ellen szexuális zaklatás és rendbontás vádjával emeltek vádat. A Piranha 3DD és a Sharknado színésze a vádak szerint  három nőt illetlenül megérintett autogramosztás közben.

Busey, aki egyik legismertebb filmje, az 1991-es Point Break pólóját viselte, ezután egy kaliforniai közparkba ment, ahol a nadrágját letolva önkielégítésbe kezdett egy padon, majd szivarra gyújtva az óceánt nézte közel 30 percig. Az esetről videó is készült.

Busey az elmúlt években kevésbé volt aktív, nem vállalt túl sok szerepet, de azzal bekerült a hírekbe, hogy támogatta Donald Trump elnöki kampányát (annak idején szerepelt Trump "The Celebrity Apprentice" című műsorában). Az Oscar-jelölt színész legutóbb a Reggie: A Millenial Depression Comedy című filmben szerepelt, és jelenleg két filmje is előkészületben van: Rabere és a Nem egy boldog karácsony.

Via: Indiewire / Blikk