Történelmi pillanat a Való Világban: Lóri a párbaj előtt feladta a játékot!

Új lakó költözött a VV8-ba, Kozma Orsi kiesett a Sztárban sztárból, csúnyán kiosztották a Tv2 balkáni bikáját. Ez történt a hétvégén a tévében.

Lóri-Dávid párbajt hozott volna vasárnap az RTL2-n futó Való Világ 8 powered by Big Brother, ám a kiválasztott Lóri a párbaj előtt úgy döntött, feladja a játékot. Állítása szerint nagyon rosszul fogadta, hogy Dinát kiszavazták a társai, őt pedig kiutálták maguk közül, így inkább lemondott a 36 millió forintos nyereményről.

vv_lori.jpg

A VV kreátorai ezután gyorsan rögtönöztek egy Kiválasztást, ahol Zseraldinra tették a legtöbb jelet, szám szerint hármat. Lóri helyére viszont beküldött ez RTL egy új lakót a villába, mert hát a szabály az szabály, nem fogják borítani a műsorrendet. A 22 éves Gina arra a legbüszkébb, hogy felvették egyetemre, arra pedig a legkevésbé, hogy volt már egy vetélése. A legcikibb randija ez volt:

Tinderen megismertem egy pasit, taliztam vele a lakásán, boroztunk és a borospoharat a kanapé szélére rakta, mikor dugtunk, az a fejemre borult, csípte a szemem...”

Könny és verejték a Tv2-n

Budavári Zita távozott a sztárneveldéből, Laci és Barbi túlélték a Veszélyzónát. Lacinak bizonyára nagyon jó éjszakája volt a tehetségkutató műsor nagy esélyesének tartott Alexával:

Volt egy kis balhé is: Barbi nekiesett Adriánnak, csúnyán kiosztotta a balkáni bikát!

A Tv2 zenés celebvetélkedőjéből, a Sztárban sztárból is kiszórtak a hétvégén egy énekest. Ezúttal Kozma Orsit, aki nagyon vicces Mungo Jerry-jelmezben énekelte el az In The Summertime című slágert.

Tóth Gabit kiakasztják a tehetségtelen sztárjelöltek

Az RTL-en futó X-Faktorból is kiszórták hétvégén a tehetségtelen kutyaütőket: Tóth Gabi különösen paprikás hangulatban zavarta le a színpadról

Volt viszont egy nagy visszatérője a műsornak: Jéger Kinga, akit 2012-ben pont Tóth Gabi szórt ki az X-Faktorból a mentorházba való beköltözés előtt.

Gáspár Laci azonnal Kinga rajongója lett, nem is nagyon értette, hogyan volt ez lehetséges, mert az énekesnő tényleg elképesztő produkciót adott elő. ByeAlex nem is nagyon tudott neki semmilyen tanácsot adni:

A felnőtt előadók után lássuk a gyerekeket! A szintén az RTL-en futó, bár nem túl combos nézettséget hozó Kicsi óriások utoló adásában Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat, legyőzve a döntőben Kiss Ramóna Lázadóit.