Tóth Gabi széttrollkodta az X-Faktort, Liptai Claudia kiszállt a Sztárban sztárból

A VV8-ból és a Star Academyből is hullottak a játékosok, ByeAlex és Puskás Peti összeverekedett, véget ért a Kicsi Óriások. Ez történt hétvégén a Tv2-n és az RTL-en.

Újabb játékosok estek ki a két konkurens reality-ből

Vasárnap este VV Zseri esett ki a Való Világ powered by Big Brotherből, így a Youtube-sztár VV Tivy-nek most mér nem lesz kivel mókáznia a paplan alatt. A párbaj győztese egyébként 43-57%-os aránnyal VV Mici lett.

A Sztárakadémián, vagyis a konkurens Tv2 luxusvillájában, ahol a henyélés mellett nap mint nap énekelnie is kell a játékosoknak, a láncdohányos Jecsmenik Arnold esett ki.

Véget ért a Kicsi Óriások

Vasárnap este fináléjához részéhez érkezett az RTL gyerektehetség-kutatója, a Kicsi Óriások. Kiderült, kik lettek az egyes kategóriák (énekesek, táncosok, kis tehetségek) egyéni győztesei.

ByeAlex és Puskás Peti összeverekedett!!!

Ez már az X-Faktorban történt, íme a videó az esetről, ami az Elegendő nevű lányformáció előadása után történt:

A szombati adásban egyébként elszabadult a totális őrület, a mentorok annyire felidegesítették magukat a kutyaütő wannabe sztárocskákon, hogy mentrolloká változva felpattantak a színpadra, és válogatott idétlenkedésekkel tönkre tették a gyatra produkciókat.

tothgabix.JPG

Tóth Gabi partvisnyéllel táncolt, ByeAlex hörgött, minte egy halálmetálos, Gáspár Laci meg úgy nyomta szűk farmerben a lábemelős kungfut meg a spárgát, hogy azt Van Damme is megirigyelhette volna! Íme a fergeteges videó a zsűri ámokfutásáról:

A tehetségkutató casting részének egyébként vége, akik most átjutottak a szigorú ítészek szűrőjén, azok az X-Faktor Táborban folytathatják a felkészülést a végső győzelemre.

Liptai Claudia otthagyta a Sztárban sztárt!

Persze nem volt semmi balhé, egyszerűen most már csak a születendő gyermekére akar koncentrálni, és otthonról szurkol a hétről hétre más maskarába öltöző celebeknek. Íme a Claudia búcsüzenete:

Claudia helyét Ábel Anita veszi majd át a műsorban. A Sztárban sztár hétvégi kiesője amúgy Radics Gigi volt, ezzel a produkcióval:

Szerintem a lenti mérhetetlenül gagyi Cotton Eye Joe-hakni miatt abszolút megérdemelte a kiesést (nem csoda, hogy Hajós is elkeresztelte a produkciót Katatón Joe-ra).