Alig ismerünk rá Angelina Jolie-ra Maria Callasként

A sztár a Jackie-t és a Spencert jegyző chilei Pablo Larraín új életrajzi filmjében játssza a néhai opera-énekesnőt.

Habár a színésznő átalakulása a Larraín által nyilvánosságra hozott első képek tanúsága szerint kimerül egy hatalmas szemüveg magára öltésében és Callas jellegzetes szemfestésének leutánzásában,

mégis meggyőző a végeredmény.


A hivatalos tartalomismertető szerint a Maria című alkotás

a hetvenes évek Párizsából, Callas utolsó napjaiból visszatekintve meséli el az egyszerre legendás és ellentmondásos művész zűrzavaros életének tragikus történetét.


A Maria forgatása egyébként a párizsi, görög és milánói helyszínek mellett Budapesten zajlik, és a Népszava információi szerint Jolie már egy hete hazánkban tartózkodik. Rajta kívül, ha szerencsénk van, Valeria Golinóval (ő játssza Callas nővérét), Kodi Smit-McPheevel, Pierfrancesco Favinóval és Alba Rohrwacherrel, azaz a film többi sztárjával is összefuthatunk a főváros utcáin.

„Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy elkezdhettem a Maria munkálatait, amely alkotás, Steven Knight csodálatos forgatókönyvének, a teljes színészgárdának és stábnak, elsősorban pedig Angelina ragyogó játékának és elképesztő felkészültségének köszönhetően,

remélem, sikerrel adja majd vissza Maria Callas figyelemre méltó életét és pályáját a világ nézőközönsége számára”

– nyilatkozta a rendező.


(via Variety)

 

Még több felismerhetetlen sztár

Újabb 15 sztár, aki felismerhetetlen volt a filmjében

Nagyon téved, aki azt hiszi, Christian Bale az egyetlen átalakulómester Hollywoodban. Összeállításunk első két részének 10-10 sztárja után most tucatnyinál is több versenyzőt találtunk, akire az anyja se ismerne rá a vásznon.

Tovább