Berobbant a Taylor Swift-koncertfilm trailere

Már az előzetesben annyi az őserő, hogy legszívesebben most azonnal megnéznénk a The Eras Touron rögzített filmet.

Még javában zajlik az énekesnő The Eras Tour nevű hihetetlenül sikeres turnéja (és tart is egészen 2024 novemberéig), de

a filmesek extra gyorsan reagáltak,

és a már megtartott fellépésekből leforgattak egy koncertfilmet mindazoknak, akiknek nem sikerült jegyet venniük a rekordgyorsasággal telt házassá vált show-kra.

Akik szép számmal lehetnek, hiszen ha a hozzánk térben legközelebbi, azaz az európai koncerteket vesszük, akkor már nincs esélyünk sem a bécsi, sem a zürichi, sem a varsói, sem egyik németországi fellépésre sem bejutni. Bécsben ráadásul három időpontot is meghirdettek, amelyekre mindössze néhány óra leforgása alatt elfogytak a jegyek, amivel Swift megdöntötte a legtöbb és leggyorsabban elkelt osztrák jegyeladás rekordját (Zürichben, ahol csak 95 ezer belépő volt elérhető, félóra alatt csaptak le rájuk a rajongók).


Mivel ehhez hasonlóan alakultak az Egyesült Államok-beli koncertek is, minden bizonnyal sokan örülnek neki, hogy

az észak-amerikai mozik október 13-án bemutatják a turné filmverzióját.

Mi pedig drukkolhatunk, hogy a koncertfilm valamilyen formában hozzánk is eljusson a közeljövőben (egyelőre sajnos nincs hír a magyarországi premierről).

„A The Eras Tour életem eddigi szakaszának legjelentőségteljesebb, legfelvillanyozóbb élménye,

szóval nem is lehetnék boldogabb, hogy bejelenthetem: hamarosan a nagyvásznakra is eljut” – írta ki maga Taylor Swift közösségi médiás oldalaira a koncertfilm előzetese mellé. A Taylor Swift: The Eras Tourt egyébként a rutinos koncertfilmes direktor, Sam Wrench rendezte: az ő nevéhez fűződik egyebek mellett a Billie Eilish Live at the O2 vagy a Lizzo: Live in Concert.


(via Variety)

Nyitókép: Swift a turné seattle-i koncertjén. Forrás: Mat Hayward / TAS23 / Getty Images for TAS Rights Management.

 

Ez is érdekelhet

Történelmet ír Taylor Swift

Az énekesnőnek egyszerre négy albuma szerepel Billboard Top 10-ében.

Tovább