Bruce Willis felesége kiosztotta a paparazzókat

Emma Hemming Willis egy közelmúltbeli incidensről számolt be egy, az Instagramra kirakott videóban, amelyben arra kérte a fotósokat és videósokat, hogy legyenek tekintettel nemrégiben demenciával diagnosztizált férje állapotára.

A pár perces videóban a 67 éves színész felesége arról beszél, mennyire ijesztő, amikor ritka nyilvános megjelenéseiken a paparazzók kiabálnak Willisszel, egyrészt jópofaságból, másrészt azért, hogy felhívják magukra a figyelmét, és jobb szögből tudják fotózni. A legfrissebb eset Santa Monicán történt, amikor a sztár néhány barátjával próbált kávézni.

A házaspár 2019-ben. Forrás: Lev Radin / Pacific Press / LightRocket via Getty Images


„Ha egy demens emberrel próbáltok kapcsolatba kerülni, tudnotok kell, mennyire nehéz és stresszes a számára, hogy kimegy a nagyvilágba és megpróbál biztonságosan eligazodni benne, még ha csak egy csésze kávéról is van szó” – mondja a felvételen Emma Hemming Willis. „Egyértelműen sok felvilágosításra van még szükség ezzel a témával kapcsolatban, szóval ez most azoknak a fotósoknak és videósoknak szól, akik megpróbálnak némi exkluzív anyagot készíteni a férjemről.

Először is tartsátok tiszteletben az intim szféráját!

Tisztában vagyok vele, hogy csak a munkátokat végzitek, de akkor is hagyjatok neki egy kis teret. És kérlek, ne kiabáljatok oda neki, hogy hogy van meg ilyesmi. A sok »hu-hú« meg »yippee-ki-yay« nem oké, szóval ne csináljátok. Hagyjátok, hogy azon a napon, amikor épp a családjával vagy bárki mással van, biztonságban eljusson A-ból B-be. Ez az én szolgálati közleményem” – tette hozzá Mrs. Willis, aki 2009 óta a sztár felesége.


Mint arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a kezdeti, afáziáról szóló diagnózist követően nemrégiben derült ki, hogy Bruce Willis állapota a beszédképtelenségből a demenciának egy olyan változatába fordult, amely a szokásosnál fiatalabb embereket is megtámad. A frontotemporális demencia tünetei befolyásolják a beszédkészséget, a mozgást, sőt a személyiséget is.


(via Variety)