Charlize Theronnal tervezik a női Halálos irambant

Dwayne Johnsonhoz és Jason Stathamhez hasonlóan ő is kap majd egy spin-offot. Mert tíz Halálos iramban film kinek lenne elég?

Augusztus 1-jén mutatják be a magyar mozik a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című spin-offot, ami az egyik címszerepet játszó Dwayne Johnson ígérete szerint az évtized Halálos iramban eseménye lesz. De az alkotók szerencsére a női vonalat sem hanyagolják el, és felülnek a mostanában divatos „női verzió”-vonatra, hiszen készülnek egy női főhőssel a középpontban készülő spin-offra is.

A női Halálos iramban a franchise nyolcadik részében bevezetett, Charlize Theron által megformált gonosz karakterre, a Cipher nevű kiberterroristára épül majd, de a projektről ezenkívül sajnos még semmi egyebet nem lehet tudni.

Az azonban valószínű, hogy a Hobbs és Shaw-leágazáshoz hasonlóan ehhez is terveznek majd folytatásokat (legalábbis ha kedvező lesz a fogadtatás), azaz egy egész sor női Halálos irambanra készülhetünk.

Kevésbé jó hír a Halálos iramban filmek főhősnőiért rajongóknak, hogy a Lettyt alakító Michelle Rodriguez egyáltalán nem biztos, hogy visszatér a most készülő, és 2020 tavaszán érkező kilencedik részben. A sztárnak ugyanis kicsit elege van már az akciófilmes szerepekből, és a jövőben inkább női energiáira koncentrálna. De elzárkózni sem akar, így a forgatókönyvtől tette függővé a visszatérését.


(via DigitalSpy)