Egy film miatt lett depressziós Matt Damon

A sztáron ráadásul még forgatás közben tört ki a depresszió, amikor rájött, hogy a produkció, amiben szerepet vállalt, minden bizonnyal elmarad majd a várakozásaitól.

A tehetséges Mr. Ripley és a közelgő Oppenheimer sztárja egy Jake’s Takes című YouTube-os interjúsorozat legújabb adásában beszélt róla,

milyen lesújtó lehet, ha már munka közben tudjuk, hogy a filmünk nem lesz jó – sőt, katasztrofálisnak ígérkezik.


„Anélkül, hogy konkrét neveket vagy címeket említenék, van az úgy, hogy ott találod magad egy forgatáson, ahol kiderül,

hogy a film, amit épp csinálsz, nem lesz olyan jó, mint remélted,

mégis forgatnod kell” – osztotta meg a színész.

Damon azt is hozzátette, hogy az egyik ilyen alkalommal olyan mély letargiába esett, hogy felesége, a forgatáson a közös gyerekekkel szintén részt vevő Luciana Barroso tudta csak megnyugtatni egy olyan megjegyzésével, ami arra utalt, hogy profiként a színésznek ha már ott van, nem nagyon van más választása, mint tenni a dolgát.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images


„A hivatásos színészet azt jelenti, hogy egy forgatáson napi 15 órát dolgozol, és abszolút mindent beleadsz, még akkor is, ha tudod, hogy felesleges erőfeszítés. De te a legjobb formádat hozod: profiként ez a legtöbb, amit meg tudsz tenni” – ecsetelte Matt Damon, aki emiatt a múltbeli csalódás miatt döntött úgy, hogy ezentúl nagyobb befolyást szeretne a filmjeire,

ezért tavaly meg is alapította saját produkciós cégét, az Artists Equityt, barátjával és kollégájával, Ben Affleckkel. Air című közös filmjüket például már az Artists Equity gyártotta.


(via IndieWire)

 

Talán erre a filmre gondolt Damon?

Ezt a filmet tartja Matt Damon élete legrosszabbjának

A színész a legrosszabb filmjének tartja A Nagy Falat, és a lánya nem engedi, hogy megfeledkezzen róla.

Tovább