Elhunyt Sandra Bullock párja, Bryan Randall

Az 57 éves férfi gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

Randall három éven át küzdött az ALS - amiotrófiás laterálszklerózis - nevű betegséggel, amely az izmokat bénítja le:

„Az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek.”

A család a People magazinnak azt nyilatkozta:

„Bryan úgy döntött, hogy az ALS-szel való utazását magánjellegűvé teszi, és mi, akik törődtünk vele, mindent megtettünk, hogy teljesítsük kérését. Rendkívül hálásak vagyunk azoknak a fáradhatatlan orvosoknak, akik velünk együtt mentek végig ezen az úton, és azoknak a csodálatos ápolónőknek, akik szobatársainkká váltak, és gyakran feláldozták saját a családjukkal töltött időt, hogy a miénkkel lehessenek. Jelenleg a magánélet védelmét kérjük, hogy gyászoljunk, és megbékéljünk azzal, hogy lehetetlen elbúcsúzni Bryantől.”
Forrás: Jackson Lee/GC Images

 

Sandra Bullock állítólag 2015 januárjában ismerkedett meg Randallal, aki modellként kezdte, majd fotós lett, és épp a színésznő fiának szülinapján készített képeket. Még abban az évben nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat, miután együtt látták őket Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén. Bullock akkor azt nyilatkozta: „megtaláltam életem szerelmét”.

(via Unilad, Házipatika)