Ethan Coen egymagában leforgatott egy vérbeli Coen tesós filmet – ELŐZETES

Furcsa figurákat, zavarba ejtő párbeszédeket és zűrös félreértéseket ígér a Drive-Away Dolls.

Miután két éve a Coen testvérek bejelentették, hogy útjaik külön válnak, és nem lesz több közös filmjük, gondolom te is elkeseredtél, hogy soha többé nem készülnek olyan remek filmek, mint a Fargo, A nagy Lebowski vagy a Nem vénnek való vidék. Ám most Ethan ismét elhozta nekünk a hamisítatlan Coen testvérek-hangulatot.

Forrás: Focus Features / YouTube

 

A Drive-Away Dolls frissen kijött előzetese furcsa figurákat, zavarba ejtő párbeszédeket és zűrös félreértéseket ígér. A főszerepben Margaret Qualley és Geraldine Viswanathan látható, akik véletlenül nem a megfelelő járgányt kapják autóbérléskor, abban ugyanis egy táska lapul, amit le kellett volna szállítani a bűnözőknek.

A hivatalos szinopszis szerint két barátnő, Jamie és Marian egy kis kiruccanásra indul, hogy lazítsanak egyet, ám a sajnálatos autócsere miatt egy csapat szerencsétlenkedő bűnöző van a nyomukban. A forgatókönyvet Ethan Coen és Tricia Cooke (ő volt amúgy A nagy Lebowski vágója) jegyzi, és a két lány mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Pedro Pascal, Annie Gonzalez, Beanie Feldstein és Matt Damon. Lehet tippelni, vajon Matt Damon karaktere kap-e egy csinos kis fejlövést.

A Drive-Away Dolls előreláthatólag szeptember 21-én érkezik a magyar mozikba.

(via Uproxx)