Hugh Grant Drew Barrymore-t is kiosztotta

Az elhíresült interjú után az Oscar-gála vörös szőnyegén a színészt és Dungeons and Dragons: Betyárbecsület-beli kollégáit ezúttal a Wired stábja kérdezgette, Grant pedig hozta a formáját.

A Wired sorozatában mindig egy-egy friss vagy más szempontból izgalmas film párosát vagy csapatát kérdezgeti, méghozzá úgy, hogy azokat a kérdéseket teszik fel nekik, amelyekre az interneten az emberek a leggyakrabban rákeresnek a szóban forgó színésszel kapcsolatban (és nagyon jópofán egy-egy táblára vannak nyomtatva a kérdések, amelyek lényegi részét a színész kollégájának kell leleplezni oly módon, hogy mindig letépi a ráragasztott papírt).

Grant mellett ezúttal Michelle Rodriguez és Chris Pine volt a csapat tagja, és végig a Sztárom a párom sztárja vitte a prímet. A vörös szőnyeges esettől eltérően a színész ezúttal szemmel láthatóan jó hangulatban volt, de azért kiosztott pár beszólást. Amikor például vele kapcsolatban az a kérdés merült fel, hogy tényleg ő énekelt-e Zene és szöveg című filmjében, nem finomkodott partnerével, Drew Barrymore-ral.


Grant válasza úgy szólt, hogy igen, ő énekelt, de kellett egy kis technikai rásegítés (egy gép segítségével hangolták tökéletesebbre a stúdióban az énekhangját). „De az igazat megvallva az én hangomon csak egy kicsit kellett igazítani, nem úgy, mint egyesekén. Drew Barrymore játszott velem ebben a filmben, és szerintem nem veszi zokon, ha elmondom, hogy egyszerűen rettenetes az énekhangja.

Hallottam kutyát szebben ugatni, mint ahogy ő énekel”

– humorizált Hugh Grant, aki arról is lerántotta a leplet, hogy a technikai rásegítés után viszont Barrymore hangja szólt jobban, mert ő szívből énekelt.

Mivel a teljes videó negyedóra hosszú, ehhez a részhez időzítettük, de érdemes meghallgatni Grant további remekléseit is. 5 perc körül például megkéri Michelle Rodriguezt, hogy mutassa meg, milyen a „halott arca”, 7 és fél perc körül

a Monty Pythonhoz hasonlítja a Dungeons and Dragons-filmet,

9 percnél pedig fogalma nincs róla, mi az az Into the Woods (magyarul a Vadregény című musical). A Zene és szövegről szóló 10. perc után is érdemes még figyelni, mert nagyon vicces, ahogy a színész saját tenisztudományát „méltatja”, majd a végén természetesen az ő búcsúzóul elmondott zárószavai a legemlékezetesebbek.


(via Wired)