Itt a Death Race 2050 véres-vicces előzetese!

Hamisítatlan B-kategóriás filmként éled újra David Carradine és Stallone 1975-ös klasszikusa.

A napokban jött ki egy korhatáros előzetes az 1975-ös Halálos futam 2000 új verziójához, íme:

Az új verzió halálfutamában David Carradine régi karakterét, a maszkos Frankensteint ezúttal Manu Benett alakítja, aki korábban szerepelt már a Spartacus tévésorozatban, A zöld íjászban, a Shannara: A jövő krónikájában és ő volt az Azog nevű ork vezér a Hobbitban.

A történet természetesen semmit sem változott: a médiafüggő fogyasztói társadalom cinikus paródiája, sok robbanással, meztelenséggel és vérrel. A keretsztori ehhez nagyjából annyi, hogy a disztópikus jövőben milliók ülnek a tévék előtt, csak hogy láthassák, amint egy csapatnyi bőrszerkós őrült tuningolt Mad Max-járgányokban ülve embereket gázol halálra egy egész Amerikán átívelő, halálos autóversenyben.

Forrás: Universal 1440 Entertainment

 

Az óriási nézettséggel bíró tévéműsor házigazdája - és egyúttal a médivezérelt Amerika népnyúzó zsarnoka - Malcolm McDowell, a rendező a korábban dokumentumfilmeket gyártó G.J. Echternkamp, a forgatókönyvet pedig az a Matt Yamashita írta, akinek van már rutinja a B-kategóriás marhaságokban, mivel a 2014-es Sharktopus vs. Pteracuda is az ő agyszüleménye.