Itt az új Pop, csajok satöbbi?

A legújabb Nick Hornby-adaptáció, A Meztelen Juliet az előzetese alapján majdnem olyan jónak tűnik, mint a kultikus kedvenc.

Augusztus 17-én mutatják be az amerikai mozik

a Pop, csajok satöbbi, az Egy fiúról és a Hosszú út lefelé című regényeiről, illetve ezek filmes feldolgozásairól ismert

Nick Hornby újabb könyvének, A Meztelen Julietnek az adaptációját.

A 2009-ben hazánkban is megjelent regény főhőse Annie, aki egy angliai kisvárosban senyved, és nagyon szenved barátja, Duncan oldalán, mert a férfit nem érdekli semmi más a világon, mint egy Tucker Crowe nevű letűnt rockcsillag, akinek Juliet című legendás korábbi albuma után megjelenik annak első, hangszerelés nélküli változata, maguk a pőre dalok, ahogy a zenész először szalagra vette őket a stúdiómunkák előtt: a Meztelen Juliet.

Habár Duncan a megszállott, a sors játéka folytán Annie kezd el levelezni magával Tucker Crowe-val – vagy legalábbis valakivel, aki annak mondja magát. A filmverzióban a hősöket olyan sztárok keltik életre, mint az X-Men-filmekből vagy a Koszorúslányokból ismert Rose Byrne (Annie) és Chris O'Dowd (Duncan – őt egyebek mellett szintén a Koszorúslányokban láthattuk korábban), a legendás Tucker Crowe-t pedig egy hasonló legenda, Ethan Hawke játssza.


(via ONE Media)