Jobban érdekli a Batman, mint a saját gyermeke születése

Annyira fél egy rajongó az esetleges spoilerektől, hogy az egyaránt március 4-re kiírt két esemény közül inkább a filmbemutatót választja.

Még be sem mutatták, máris hatalmas felfordulást okozott a Matt Reeves által Robert Pattinson főszereplésével rendezett új Batman-mozi. Legalábbis annál az amerikai házaspárnál, amelynek férfi tagja új szintre emelte a rajongást. A szokatlan dologról az illető felesége számolt be a Redditen, az AITA (Am I the Asshole?, azaz „most akkor én vagyok a seggfej?”) rövidítéssel felvezetve.

„25 éves nő vagyok, a férjem 28 éves, és gyermeket várunk. Ahogy bizonyára tudjátok, március elején lesz az új Batman-film bemutatója (a filmet az amerikai mozik március 4-én, a magyar mozik már 3-án bemutatják – a szerk.). A férjem nagy rajongója az ilyesminek, és már a premiernapon meg akarja nézni.

A gond csak az, hogy pontosan erre a napra esik a szülés várható időpontja is”

– írta a feleség.

„Azt mondja, azért fontos már az első napon látnia a filmet, hogy elkerülje a spoilereket, és ha végül tényleg aznap születik a baba, amikor nézi a Batmant, legfeljebb majd pár órával később ér oda a kórházba, nem nagy ügy. Szerinte én viselkedem irracionálisan, én én reagálom túl, mert terhes vagyok, és tombolnak a hormonjaim. Én viszont ki vagyok akadva, mert úgy érzem, nem vagyok elég fontos a számára” – panaszkodott a nő az internet népének.

A Reddit-felhasználók természetesen a feleséggel értettek egyet, és őt támogatták hozzászólásaikkal (még a legnagyobb Batman-rajongók is). Olyan is akadt, aki arra hívta fel a figyelmét, hogy ha a férje most így viselkedik, később vajon mennyire fogja kivenni a részét a gyereknevelésből.

Más pedig viccesen a férfi spoilerekkel kapcsolatos félelmeit figurázta ki („Milyen spoiler? Oké, Batman igazából Bruce Wayne”).

Az illető esélyeit egyébként arra, hogy ne késse le a saját gyermeke születését, az is rontja, hogy – ahogy arról korábban már beszámoltunk – a film majdnem három óra hosszú. Szóval ha egy korai vetítésre megy, még akkor is simán lecsúszhat a (számára talán nem is olyan) nagy eseményről...


(via IndieWire)