Magyarok kapták le Tom Cruise ejtőernyős ugrását

Az Északnyugat-Angliában kiránduló páros először egy helikoptert látott landolni, majd nem más szállt ki a járműből, mint a most forgó Mission: Impossible 8. kaszkadőrcsapata, élén a sztárral.

„Nem igazán számítottam rá, hogy belefutok Tom Cruise-ba a túrám során.

Amikor rájöttem, ki is az ejtőernyős, teljesen ledöbbentem. De nagyon barátságosan viselkedett, és még azt is felajánlotta, hogy fotózkodjunk vele. Úgy tűnt, igazán jól érzi magát, de azért az is nyilvánvaló volt, mennyire komolyan veszi a forgatást.

Amikor az ugrást gyakorolták, már szép kis tömeg gyűlt össze, de ő nem igazán zavartatta magát. Látszott, hogy nagyon belemerül a kaszkadőrmutatványába” – nyilatkozta a The Sun nevű bulvárlapnak Katica András, aki Tutyi nevű barátjával túrázgatott a népszerű kirándulóhelynek számító északnyugat-angliai Lake District környékén.


A sztár neve egyébként már szinte egybeforrt a veszélyes kaszkadőrmutatványokkal, szóval semmi meglepő nincs benne, hogy ejtőernyőzésen kapták. Az M:I-franchise jövő szeptemberben érkező hetedik részének norvégiai forgatásakor például egy száguldó vonat tetejéről integetett át a másik vonaton utazóknak, de bevállalt egy igen merész motoros akciójelenetet is.

Az is szokásosnak mondható, hogy Cruise rajongókkal bratyizik, hiszen nincs egy hónapja, hogy arról adtunk hír, hogy szintén egy helikopterrel egy angliai család kertjében landolt. A mostani helikopteres érkezéssel és ejtőernyőzéssel viszont már a jelenleg forgó, 2023 júliusában bemutatandó M:I 8-re gyakoroltak, amiről korábban is lehetett hallani, hogy szoros egymásutánban forgatják a hetedik résszel. A szóban forgó videót ide kattintva láthatjuk, ebben a korábbi cikkünkben pedig a színész legőrültebb mutatványait szedtük össze.


(via Movieweb, The Sun)