Nem fogod elhinni, hány példányt halmozott fel a Titanicból ez az őrült rajongó!

Titanicfan97 már 1997 kópiával rendelkezik James Cameron filmjéből – de azt állítja, meg sem áll egymillióig…

A JD monogramú floridai férfi aktívan jelen van a közösségi médiában, nemrégiben pedig a Variety is írt egy cikket a példátlan gyűjteményről. Akkor (június elején) Titanicfan97-nek még „csak” 1560 példányban volt meg kedvenc filmje, de nemrégiben kiírta a Twitterre, hogy

azóta a kollekció már 1997 darabnál jár – ami azért vicces, mert ebben az évben mutatták be az alkotást.

De JD természetesen nem áll meg ennyinél, hiszen azt tűzte ki céljául, hogy egymillió VHS-en birtokolja a Cameron-mozit. Ilyen hatalmas számok esetében a rajongónak természetesen már külső segítséget is igénybe kell vennie. Saját bevallása szerint csupán 300 darabot szerzett saját maga (főleg használtcikkboltokból és garázsvásárokon), a többit további lelkes rajongók küldték el neki az évek során (TikTokon például több mint 117 ezer követője van, ami elég nagy segítség).


JD a Varietynek elmesélte, hogy azóta megszállottja a Titanicnak, hogy mindössze 6 évesen megnézte az 1997-es premier idején. A VHS-gyűjtést azonban sokkal később, 2012-ben kezdte el. „Megláttam egy bolt kiárusításán egy csomó példányt, ragyogóan néztek ki, de biztos voltam benne, hogy senki nem fogja megvenni őket, és mivel szuper olcsó volt,

felvásároltam az összeset.

Aztán apránként növeltem a gyűjteményt” – árulta el a férfi.

Titanicfan97 azt is bevallotta, hogy mióta fenn van a TikTokon, annyira elszabadult a dolog, hogy lassan már ő maga sem tudja követni. Mindez azt eredményezte, hogy a hálószobája helyett a gyűjteménynek egy nagyobb területre lett szüksége. De JD utaztatni is szokta a kollekciót: különféle filmes találkozókra és kapcsolódó kiállításokra látogat el vele.

„Annak idején 25 millió példányban jött ki VHS-en, szóval legalább egymillió kópiát szeretnék. Szerintem összejöhet” – nyilatkozta a megszállott rajongó.


(via Variety)

 

Tudtad, hogy nem tudtad?

Majdnem DiCaprio nélkül készült el a Titanic

Kösz, hogy bejöttél, mondta neki a rendező, amikor a színész közölte vele, hogy nem hajlandó próbafelvételt csinálni.

Tovább