Tom Felton szerint nagy kár, hogy Ken nem lett Mardekár

A Harry Potter sztárja szerint illene Barbie párjához az a stílus.

Tom Felton egy humoros Instagram-posztban hasonlította össze gonoszkodó roxforti alteregóját, Draco Malfoyt Ryan Gosling hasonlóan hirtelenszőke Kenjével.

A fotó egyik felén Draco látható fekete-zöld Mordekár-öltözékben, platinaszőke hajfürtökkel és rezzenéstelen arckifejezéssel, a másik oldalon pedig egy hasonlóan mogorva Ken, aki egy K betűvel díszített kabátot visel, és egy csillogó borospoharat tart a kezében.

Kicsit mérges vagyok, hogy nem hívtak vissza"

- írja a 35 éves Felton, utalva arra, hogy ő is szívesen eljátszotta volna a szerepet. Hogy valóban járt-e a brit színész a castingon, vagy csak a poén kedvéért írta ki mindezt, azt nem tudjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés

A rajongók mindenesetre egyetértettek Feltonnal abban, hogy Malfoy és Ken hasonló hangulatot árasztanak magukból. Az egyik kommentelő szerint a színész „Harry Kenje”, egy másik pedig becenevet adományozott neki: "DraKen".

A pózolást leszámítva a két figura személyisége valójában nem is különbözhetne jobban egymástól.

Gosling a Barbie sajtókörút számos állomásán népszerűsítette a sajátos "Kenergia" védjegyét, kiemelve Ken barátságos viselkedését. A GQ mellékelt videójában pedig „karakterben” jelent meg, hogy bemutassa Ken kedvenc tárgyait.


Via: EW