Újra kellett forgatni a Predátor 4 utolsó harmadát

Állítólag a sok viccelődés nem jött be a tesztvetítésen. Vagy Schwarzenegger csak most ért rá?

Igen kemény rohammunkában kellett újraforgatnia Shane Blacknek a Predator 4 utolsó harmadát, de a stábtagok szerint a rendező veterán hollywoodi profiként mindent időben megcsinált. Azt viszont még a Ragadozó-rajongók is csak találgatni tudják, mi szükség volt a pótforgatásra. Korábban mi is megírtuk, hogy állítólag a Fox stúdió a tesztvetítés után nem volt elégedett a nézői reakciókkal, ezért át is tették a 2018. januári premiert először augusztusra, majd szeptemberre.

Mások szerint azért forgatta újra Shane Black a film végét, mert Arnold Schwarzenegger mégiscsak benne lesz! Bár márciusban a sztárnak szívműtétje volt, korábban pedig nem tudott Shane Blackkel megegyezni arról, hogy a régi karaktere, az első Predátorral összecsapó Dutch Schaefer visszatér-e, Arnold épp ma tudatta a rajongóival egy videóban, hogy jól van, úgyhogy akár pár közelit is felvehetnek az arcáról egy forgatáson - a többit majd megoldja a dublőr.

A Predator 4 sztorijáról egyelőre nem sokat tudni, csak azt, hogy Black egy véres, R-kategóriás filmet álmodott meg, sok cinikus humorral. Zárójelbe tenné a korábbi AVP-filmeket, sőt az Antal Nimród-féle Predátor 3-at is. A filmben benne lesz Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski, a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen, valamint Keegan-Michael Key, aki az újraforgatásról pletykált a filmes sajtónak.

Összekacsintós poénként a Csillagközi invázió egykori sztárja, Jake Busey annak a Predátorral harcoló kommandósnak a fiát fogja alakítani, akit pont az apja, Gary Busey játszott el az 1990-es Ragadozó 2-ben! Az pedig többször is szóba került már, de mindig nagyon vicces felemlegetni, hogy Shane Blacknek nem ez lesz az első Predator-filmje: 1987-ben ő játszotta a szemüveges zsoldost, Hawkinst. (via Cinemablend)