Wes Anderson látni sem bírja a Wes Anderson-mémeket

A jellegzetes vizuális stílusú rendező egy interjúban vallott arról, hogy ha valaki ilyesmit küld neki, azonnal törli.

Wes Anderson, az egyedi stílusú, világhírű filmrendező egy friss interjújában azt mondta, hogy látni sem akarja azokat a mémeket, amelyeket az internet népe készít róla. Sőt, kifejezetten megvédi magát attól, hogy ilyen tartalmakat lásson a világhálón:

Ha valaki ilyesmit küld nekem, azonnal törlöm. Nem akarom megnézni, és közben arra gondolni, hogy tényleg ezt csinálom? Ez az, ahogyan gondolom? Nem akarom látni, ahogyan másvalaki azon töpreng, hogy én milyen vagyok, mert Isten tudja, még a végén én is elkezdhetném így csinálni.

A TikTokon, a Twitteren és a YoTube-on ugyanis nagyon népszerű hashtag a #wesanderson, ami többnyire amatőrök által készített, mesterséges intelligencia segítségével megmókolt képek és videók áradatát jelenti. Ezekben a mémekben mindenféle különös szerzetek teljesen hétköznapi dolgokat csinálnak, de természetesen mindezt a Wes Andersonra olyannyira jellemző, ikonikus pasztell színpalettával megfestett környezetben teszik.

 

 

Legutóbb például egy mesterséges intelligencia által generált kamutrailer, a Star Wars: The Galactic Menagerie ment nagyot a neten, mivel ez is Wes Anderson filmes stílusában készült el.

 

Megosztotta az internetet a nem létező Star Wars-film előzetese

Ilyen lenne a Csillagok háborúja, ha Wes Anderson rebootolná.

Tovább

 

De született már hasonlóan bizarr bolondozás idehaza is, amikor Wes Anderson stílusát a még ma is kultikus népszerűségnek örvendő Szomszédok tévésorozattal gyúrták össze:

 

 

(via Faroutmagazine.co.uk)