Colin Farrell az HBO új sorozatában az Északi-sarkra hajózik

Az Északi vizeken című, XIX. században játszódó regényadaptációban egy hajón rejtőző gyilkos is feladja a leckét a zord tájakon hajózó bálnavadászoknak.

November 5-én, pénteken debütál az HBO GO-n az Északi vizeken, amelyet Andrew Haigh rendezett az angol bestseller író és egyetemi tanár, Ian McGuire azonos című regényéből. Az új minisorozatban Jack O’Connell és Colin Farrell  mesélik el egy XIX. századi bálnavadászhajó történetét, mely az Északi-sark felé veszi az irányt, a fedélzetén egy gyilkossal.

Forrás: HBO GO

 

1859-ben járunk. Patrick Sumner (Jack O'Connell), az Indiát is megjárt hajóorvos csatlakozik a The Volunteer legénységéhez, mert azt reméli, hogy a sarkvidéki bálnavadászat embert próbáló fizikai körülményei között minden másról elfeledkezhet. De a legénység tagjainak, főként a brutális erejű szigonyosnak, Draxnek (Colin Farrell) az erőszakossága vetekszik az elemek kegyetlenségével. Amikor a sok baljós előjel után kiderül az expedíció valódi célja, kirobban a két férfi közötti ellentét, amely egyre távolabbra sodorja őket a szárazföld és a civilizáció biztonságos kikötőitől...

A See-Saw Films és a Rhombus Media koprodukciójában készült sorozat forgatása túlnyomórészt a Spitzbergákon zajlott, a stáb és a színészek végig az Északi-sarki-óceán (vagy ahogy korábban hívták: Jeges-tenger) nyílt vizein forgattak. A sorozatban Jack O’Connell és Colin Farrell mellett Stephen Graham, Sir Tom Courtenay, Sam Spruell, Roland Møller, Peter Mullan, Philip Hill-Pearson, Kieran Urquhart, Jonathan Aris, Stephen McMillan, Eliza Butterworth, Nive Nielson, Natar Ungalaaq, Jerry Laisa, Ipeelie Ootoova és Keenan Carpenter is látható. (via HBO)

Forrás: HBO GO

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!