Ezeket nézd májusban a Netflixen!

Ebben a hónapban az intrikáé és a komédiáé a főszerep.

SOROZAT:

John Mulaney bemutatja: Mindenki Los Angelesben van – 1. évad

Május 3-tól

A Netflix ismét fejest ugrik a stand-up világába, ráadásul nem is akárhogy:

John Mulaney arra vállalkozott, hogy egy hét alatt bejárja Los Angelest, és hat epizódban bemutatja a várost, ahol épp minden vicces ember jelen van.

 

A Bridgerton család – 3. évad

Május 16-tól

Colin Bridgerton reflektorfénybe kerül, miután összetörte Penelope Featherington szívét, és felajánlotta neki, hogy segít új udvarlót találni. Mivel a sorozat eddig hű maradt Julia Quinn regénysorozatához, így aki olvasta, az tudja, mi lesz a barátok sorsa. Ám Lady Whistledown holdudvarában eszkalálódó események némileg megfűszerezhetik a történetet, hogy kiszámíthatatlan legyen.

 

FILM:

Cukormáz nélkül

Május 3-tól

Jerry Seinfeld rendezői debütálása egy „forradalmian új sütemény” 1963-as megszületését meséli el.

A gabonapehely és tej kombinációjából születő gyors reggelit két rivális cég, a Kellogg’s és a Post egymással rivalizálva akarják piacra dobni.

Lesz itt izgalom, árulás és jelentős cukortartalom, no meg olyan színészek mint Hugh Grant, Maria Bakalova, Melissa McCarthy, Amy Schumer, Bill Burr és maga Seinfeld.

 

Az örömanya

Május 9-től

Figyelem: ennek a filmnek minden bizonnyal semmi köze az 1991-es Steve Martin-vígjátékhoz. Ennek a romkomnak a főszereplője Brooke Shields, aki az örömanyát alakítja, aki sztárnak érzi magát a lánya trópusi szigeten tartott esküvőjén.

Mikor odarepül és rájön, hogy a vőlegény apja az ő volt exe, akit évek óta nem látott, kész a kalamajka.

Ja, és Benjamin Bratt látható a filmben pucéran – na jó, a fityegője elé azért odatart egy kalapot.

 

(via Uproxx)