Hamarosan a fülünkön is Netflix-tartalom folyik majd

Tudum címmel tartottak szombaton monstre, több mint háromórás globális rajongói eseményt, amelynek keretében egy sor közelgő filmjükről és sorozatukról rántották le a leplet.

Akit érdekel, ide kattintva nézheti meg teljes egészében a Netflix-logó beúszása alatt hallható hangeffekt után elnevezett, 3 óra 17 perces gigabejelentést, amelynek során a streaming szolgáltató több sztárja és alkotója is a virtuális színpadra állt, és nem kevesebb mint 70 filmből és sorozatból mutattak meg rövidebb-hosszabb részleteket. Megpróbáltuk kimazsolázni a legizgalmasabb kontenteket és előzetesüket (amelyek már magyarul is elérhetők).


Sandman: Az álmok fejedelme (The Sandman, premier: valamikor 2021-ben)

A Neil Gaiman ikonikus képregénye alapján készült adaptáció nyomasztó dark fantasy Tom Sturridge (Rockhajó), Gwendoline Christie (Trónok harca), Joely Richardson, David Thewlis, Patton Oswalt (Pszichoszingli) és Stephen Fry főszereplésével.


Vaják, 2. évad (premier: december 17.)

A Tudumon nemcsak mutattak egy rövid részletet a népszerű fantasyszéria közelgő második évadából (méghozzá a címszereplő, Henry Cavill felvezetésével), de azt is bejelentették, hogy hamarosan harmadik évadot is forgatnak hozzá. A rajongók láthattak ezenkívül egy kulisszák mögött készült klipet is, ami a jelenleg forgó The Witcher: Blood Origin című miniszéria forgatásába engedett bepillantást.


Konspirációs korporáció (Inside Job, premier: október 22.)

Ez a jelenleg két évadosra tervezett, felnőtteknek szóló animációs sorozat egy árnyékkormányzatnak tevékenykedő diszfunkcionális csoportról szól. Tagjainak feladata elvileg az, hogy szigorúan titokban tartsák az összeesküvés-elméleteket a gyíkemberektől kezdve a kamu Holdra szállásig. A széria eredeti szinkronhangjai között olyan sztárokat találunk, mint Lizzy Caplan és Christian Slater.


Stranger Things, 4. évad – A Creel-ház (premier: valamikor 2022-ben)

A korábbi, Tizenegyes figurájára fókuszáló kedvcsináló után újabb rövid előzetes érkezett mindenki kedvenc kölyök sci-fi/horroszériájának várva várt negyedik évadához. Az új teaser tanúsága szerint hőseink egy elátkozott házban kezdenek Sherlock Holmes-i nyomozásba. Korábban arról lehetett sokat hallani, hogy az új évad nagyrészt a Szovjetunióban fog játszódni – kíváncsiak vagyunk, hogy fésülik össze az alkotók mindezt a kísértetházas részekkel.


A tolvajok hadserege (Army of Thieves, premier: október 29.)

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy folytatást kap a Zack Snyder-féle A halottak hadserege című zombifilm. A sztori szerint egy titokzatos nő (Nathalie Emmanuel a Trónok harcából és a kései Halálos iramban-filmekből) beszervezi Dietert, a német banki pénztárost, hogy segítsen kirabolni feltörhetetlennek hitt széfeket Európában. Egyes vélemények szerint a most nyilvánosságra hozott előzetes alapján A tolvajok hadserege olyan lesz, mint egy zombifilmbe oltott Olasz meló.


Ne nézz fel! ( Don't Look Up, premier: december 24.)

Az elképesztő sztárparádét (Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Rylance és sokan mások) felvonultató Adam McKay-rendezés szatíra két csillagászról, akik hiába próbálják meggyőzni az embereket egy pusztító meteor közelgő becsapódásáról. A Tudum eseményen nem előzetest, hanem egy exkluzív klipet mutattak be a filmből Streep, Lawrence, DiCaprio és Hill főszereplésével.


(via Netflix)