Iszonyú vicces Daniel Radcliffe új filmje, de a fanok kiakadtak

Befutott az első előzetes a Weird: The Al Yankovic Story című zenés életrajzi filmhez, ám az igazi „Weird Al” Yankovic rajongóinak nem igazán tetszik a végeredmény.

A Roku Channel egy igen vicces filmben dolgozta fel a szintén igen vicces, 62. életévét taposó amerikai zenész-parodista „Weird Al” Yankovic életét. A Weird: The Al Yankovic Story főszerepét ráadásul nem kisebb hollywoodi sztár kapta, mint Daniel Radcliffe, aki egész egyszerűen eszelősen vicces az álbajuszával és a göndör parókájával. Íme fergeteges előzetes:

A „el nem mondott igaz történetként” aposztrofált, különleges életrajzi film forgatókönyvét Eric Appel és maga Al Yankovic írta, és Appel vállalta magára a rendezői és produceri feladatokat is. A produkció premierje várhatóan idén ősszel lesz, de kizárólag csak a The Roku Channel nevű brit streaming szolgáltatón érhető majd el.

Nem mindenki örül azonban a Weird: The Al Yankovic Story-nak... Weird Al legfanatikusabb és leghangosabb rajongói szerint ugyanis Daniel Radcliffe egyáltalán nem volt jó választás a különc zenész szerepére, így a Harry Potter-filmek egykori gyereksztárja nagyon vegyes kritikákat kapott az előzetes debütálását követően. Pedig a Roku NewFronts prezentációján még azt az érdekességet is elmesélte, hogy külön a szerep kedvéért tanult meg harmonikázni (bár viccelődve „rémálomnak” nevezte a játéktudását). Íme néhány rosszindulatú megjegyzés a közösségi oldalakról:

  • „Weird Al két méter magas. Daniel az egész filmet egy dobozon állva csinálta végig?”
  • „Uhhh.... Na ne. Inkább ne. Imádom Danielt, de ez nem egy jó szereposztás.”
  • „Amennyire emlékszem, Alnek nem volt ilyen mellizma és ennyire kockás hasa annak idején.”

(via Independent)