Itt a legújabb Yellowstone-előzménysorozat első trailere

A Lawmen: Bass Reeves a valóságban is létező amerikai seriffhelyettes életét dolgozza fel, aki felszabadított rabszolgaként vágott sittre 3000 veszett hírű vadnyugati banditát.

Taylor Sheridan, az évek óta közönségkedvencnek számító Yellowstone tévésorozat, és annak westernfilmeket megszégyenítő előzményszériái, az 1923 és az 1883 showrunnere nem ült a babérjain az elmúlt hónapokban:

ősszel érkezik a Paramount+ streaming platformra (nálunk a SkyShowtime-ra) a Yellowstone-univerzum legújabb fejezete, a Lawmen: Bass Reeves.

Az új sorozat a címbéli Bass Reeves izgalmas életét mutatja be, aki Amerika első fekete seriffhelyettese volt Mississippitől nyugatra az 1800-as években, miután felszabadult a rabszolgasorból, és az egész életét az igazságszolgáltatásra tette fel Arkansas és Oklahoma vad vidékein. Hosszú karrierje során (1910-ben, 71 évesen halt meg) nem kevesebb, mint 3000 veszedelmes banditát, szökevényt, lótolvajt és egyéb akasztófavirágot tartóztatott le (tizennégy gazfickót pedig ő maga lőtt le), tette mindezt anélkül, hogy akár egyszer is megsebesült volna verekedésben vagy tűzpárbajban.

A már életében legendás hősnek kikiáltott seriffhelyettest Oyelowo Reeves alakítja a sorozatban. Íme az első, sajnos mindössze 22 másodperces kedvcsináló előzetes:

 

 

(via Digitalspy.com)