Megvan, mikor nézhetjük otthon a Megfojtott virágokat

Scorsese három és fél órás filmje hamarosan a kanapéról is élvezhető.

A tavalyi év egyik nagy szenzációja volt Martin Scorsese 206 perces filmje, ami bár felvetett bizonyos aggályokat a végigülhetőség szempontjából, de a PORT.hu kritikusa is kifejezetten rajongott érte:

„A Megfojtott virágok ugyanis nem más, mint 206 percnyi bűn és bűnhődés, ami felér egy lórúgással, és kiüt, mint egy részeg vadnyugati anyaszomorító!”

Akik soknak érezték, hogy közel három és fél órát töltsenek el egyhuzamban a moziteremben (vagy akik szeretnék újranézni a filmet), azoknak van egy jó hírünk: a Megfojtott virágok január 12-én kerül fel az Apple TV+-ra.

A Robert De Niro, Leonardo DiCaprio és Lily Gladstone főszereplésével készült film az Egyesült Államok 1920-as évekbeli, híres-hírhedt gyilkosságsorozatát dolgozza fel, mely során 1921 és 1925 között 60 oszázs indián tűnt el vagy halt meg. A korrupt oklahomai rendfenntartó erők nem tettek semmit, így végül annak a ma már FBI-ként ismert, államközi nyomozóirodának kellett felgöngyölítenie az ügyet, amelyet 1924-ben alapjaiban szervezett át az új igazgató, J. Edgar Hoover.

Bővebben

Ez a Megfojtott virágok mögött álló brutális igaz történet

Ismerd meg a Martin Scorsese történelmi eposza alapjául szolgáló sötét és véres igazságot!

Tovább

 

Tehát még egyszer:

A Megfojtott virágok január 12-től nézhető az Apple TV+-on.

 

(via NME)