Töménytelen újdonság az HBO Max júniusi kínálatában

A heti filmpremierek mellett komplett sorozatok is felkerülnek, mint a Shameless, a Szamuráj Jack, a Robot Chicken vagy A célszemély. És negyedik évadával folytatódik a Westworld.

Az HBO Max nem viccel: töménytelen mennyiségű új néznivaló vár ránk júliusban is, kiváltképp, hogy komplett sorozatokat is elérhetővé tesznek. A minap került fel a Kés/alatt mind a 6 évada, június 8-án jön a Robotcsirke (Robot Chicken) 11 évada, 10-én 5 évadnyi Szamuráj Jack, 22-én a Shameless – Szégyentelenek 11 évada, 29-én pedig A célszemély 5 évada.

 

De lássuk sorjában!

A kiemelt filmpremierek a következők:

Zűrös kettyintés, avagy pornó a diliházban (június 3.)
Emi egy középiskolai tanárnő, akinek a karrierje és hírneve veszélybe kerül, miután a férjével felvett szexvideó kiszivárog. Az Arany Medve-díjas film szórakoztató, tiszteletlen humorú szatíra korunk társadalmáról.


Vaksötét (június 10.)
Két fiatal fiú és egy lány betörnek egy vak ember házába, azt remélve, hogy könnyedén megszerzik a pénzét. Amikor azonban a vak ember álmát megzavarják, rájönnek, hogy a szerencsétlennek és magatehetetlennek hitt férfi nagyon is veszélyes.


Vaksötét 2. (június 10.)
Az izgalmas folytatásban a vak veterán, Norman Nordstrom, aki évek óta egy elszigetelt házikóban bujkál egy fiatal lánnyal, még sötétebb és kreatívabb eszközökhöz nyúl, hogy visszaszerezze a lányt, amikor egy csoport bűnöző elrabolja.


Az örömapa (június 16.)
Az időtlen klasszikus ihlette romantikus vígjáték eredeti gyártású tartalom, csak az HBO Maxon érhető el. Főbb szerepeiben Andy Garcia és Gloria Estefan látható.



Magyar filmek:

Hasadék (június 11.)
Grassai Bálint magyar szülész sok évvel ezelőtt hagyta el szülőfaluját, a romániai Máramarost. Fiát is ott hagyta, akivel soha nem találkozott. Amikor visszatér, hogy eltemesse édesapját, döntenie kell az elhagyott, immár 17 éves fiú sorsáról.


Fal (június 11.)
A 16 éves, cigány Laci alkalmi munkából él. Egy nap részt vesz egy sor bérházat körülvevő fal felhúzásában. Az építkezés befejeztével, amikor Laci első pillantását veti a falon túlra, szokatlan felismerésre tesz szert.


A Karantén Zóna (június 25.)
A Karantén Zónában a misztikum és az irracionalitás észrevétlenül költözik be a hősök mindennapjaiba, akiknek nemcsak a szokatlan körülményekkel kell megküzdeniük, hanem a bennük rejlő ismeretlennel is.

 

További filmpremierek:

  • Egértanya (06.03)
  • Kótyagos szerelem (06.03)
  • A diktátor (06.05)
  • Egy bébiszitter naplója (06.05)
  • Reggeli a Plútón (06.06)
  • Stone (06.06) 
  • Kutyaszorítóban (06.07)
  • A nagy kvízválasztó (06.07)
  • A Cherokee kölyök (06.07)
  • Jack Bull (06.07)
  • Alf – Karácsonyi különkiadás (06.08)
  • Mielőtt felkel a Nap (06.16)
  • Másnaposok szerencséje (06.16)
  • A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (06.17.)
  • Addams Family 2. (06.18.)
  • Az ügyfél (06.20.)
  • Mielőtt lemegy a Nap (06.23.)
  • Venom 2. – Vérontó (06.24.)
  • Minden kutya a menybe megy 2. (06.25.)
  • Tigrisek földjén (06.27.)
  • Aviátor (06.28.)
  • Nyomulj és nyerj! (06.29)
  • Mielőtt éjfélt üt az óra (06.30.)
  • The Janes (06.09.)
  • Örök bolygó: Óceánok hősei (06.16.)
  • Senna (Feliratos változat) (06.18.)
  • Balcony Movie (06.19.)

 

Sorozatok:

Június 1.

Kés/alatt (Nip/Tuck) – 6 évad, összes rész
A nagyágyú plasztikai sebész, Christian Troy kiélvezi az előnyeit sikeres és egyre növekvő praxisának Miamiban, melyen legjobb barátjával, Sean McNamarával osztozik.


Június 3.

Metalocalypse – 1. évad
A Dethklok egy death metal banda, ami olyan kultikus és sikeres, hogy egy Illuminati-szerű csapat el akarja kapni őket.


Macitesók (We Baby Bears) – 1. évad
A macitestvérek bejárják a világ legkülönbözőbb pontjait, miközben azt a helyet keresik, ami végül az otthonuk lehet.


A színfalak mögött (Backstage) – 1-2. évad
A Backstage-ben a nagy hírű Keaton Művészeti Iskolában egy csapat kiemelkedően tehetséges kamasz éli meg  élete csúcs- és mélypontjait, a szorongásoktól és a csalódásoktól az új barátságokig és a mindent megkoronázó eredményekig. Naplószerű vallomások és drámai csúcspontok a leendő sztárokról, akik álmaikat kergetik, és megküzdenek a mindennapi valósággal. Minden rész tele van tánccal, hangszeres és vokális előadásokkal, koncertre és premierekre való próbákkal.


Baráti beszélgetések (Conversations with Friends) – 1. évad
Sziporkázóan intelligens történet két dublini egyetemistáról, a 21 éves Francesről és legjobb barátjáról, Bobbiról, valamint arról a furcsa, váratlan kapcsolatról, amit egy házaspárral, Melissával és Nickkel kötnek.


Június 7.

Áramszünet (Blackout) – 1. évad
Egy láncreakció az európai villamosenergia-hálózatban sötétségbe borítja a kontinenst. Egy hacker, Pierre Manzano rájön, hogy egy általa írt kód a felelős az esetért. Németországban Frauke Michelsen vezeti a válságstábot. A katasztrófa közeleg.


Június 8.

Robotcsirke (Robot Chicken) – 11 évad, összes rész
Gyors tempójú Emmy-díjas stop-motion animációs szatírasorozat Matthew Senreich-től és Seth Greentől. Gyáva tyúkoknak nem ajánlott!


Június 10.

Metalocalypse – 2-3. évad

Szamuráj Jack (Samurai Jack) – 1-5. évad, összes rész
A távoli múltban egy japán szamuráj küldetésre indul, hogy elpusztítsa az ördögi alakváltó varázslót, Akut. Mielőtt befejezhetné munkáját, több ezer évvel előrerepül a jövőbe, egy olyan világba, ahol Aku élvezi, hogy ereje teljében lehet.



Alma és Hagyma (Apple and Onion) – 2. évad

Alma és Hagyma még új a városban, és a város is nagyon új nekik. Időnként összezavarja őket az ismeretlen, de töretlen lelkesedésüknek hála sikeresen teljesítik az életnek nevezett kalandot.

Június 12.

Nullák és ikszek (Noughts + Crosses) – 2. évad
Két fiatalt a bőrszínük elválasztja egymástól, ám a tiltott szerelem egyesíti őket. Sephy egy iksz, a fekete uralkodó osztály tagja, Callum pedig egy nulla, az egykor rabszolgaként dolgozó alárendelt fehér társadalmi osztályból.


Június 14.

Anyaföld (Motherland) – 1-3. évad
Távolról sem tökéletes szülők próbálnak lavírozni a gyermeknevelés kihívásai és traumái közepette, a nézők pedig vicces, őrült és üdítően kozmetikázatlan képet kapnak az anyaság (és apaság) nehézségeiről és szépségeiről.


Június 15.

Ősember (Primal) – 1. évad
Genndy Tartakovsky felnőtteknek szóló animációs sorozata, melynek főszereplője egy ősember, aki családja elvesztése után váratlan szövetségesre bukkan…


Június 16.

A kutyaotthon (The Dog House) – 3. évad
Dokumentumsorozat a Godmanchesterben található Wood Green állatmenhelyről. A film bemutatja az állatok jólléte iránt elkötelezett személyzet munkáját, akik azon dolgoznak, hogy a náluk menedékre talált kóbor kutyáknak új gazdit találjanak.


Június 17.

Bonbon és Bentley (Taffy) – 2. évad
Mrs. Módos és imádott kutyája, Bentley egy rettentő gazdag villában élnek. A maradékon élő Borzas macskának álcázza magát, hogy bejusson a villába. Bentley tudja, hogy Borzas mosómedve, és mindent megtesz, hogy lebuktassa!


A fura tesók (The Freak Brothers) – 1. évad
A Gilbert Shelton népszerű képregényein alapuló sorozat a mai San Franciscóban játszódik. Négy cannabisrajongó léhűtő a ’60-as évekből napjainkba csöppen, ahol egy sokszínű család segít nekik eligazodni a modern kori versenyfutásban.


Június 22.

Shameless – Szégyentelenek – 1-11. évad, összes rész
Az eredeti angol sorozat amerikai változata, melyben egy nagy chicagói munkáscsalád, Gallagherék szórakoztató mindennapjait követhetjük figyelemmel. Az egészet ez jellemzi. A kínosan vicces és valós mindennapok. Az apuka alkoholista, aki rendszerint a nappali padlóján köt ki, míg a gyerekek suliba járnak, feszegetik a törvény határait, másodállásuk van és összetartanak. Minden körülmények között.


Mosoly Zrt. (Smiling Friends) – 1. évad
A Smiling Friends egy felnőtteknek szóló animációs sorozat, amit Zach Hadel és Michael Cusack készített. A sztori egy kis jótékonysági szervezet körül forog, amelynek célja az emberek megmosolyogtatása.


Június 23.

Látogatók (Visitors) – 1. évad
Ez Richard első napja a rendőrségnél. Alkonyatkor két különös fény ütközik össze az égen.

Június 24.

Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony Kalandok – 25. évad
Bolondos Dallamok – 2. évad
Tuca és Bertie – 2. évad
Ducika kalandjai (The Gordita Chronicles) – 1. évad

Június 28.

Mayans MC – 4. évad, összes rész
A Kemény motorosok-saga spinoffja a börtönből frissen szabadult egykori aranyifjút, EZ Reyest követi, aki az amerikai-mexikói határon lévő kisváros Mayans M.C. nevű chartájának egyik leendő tagjaként ki kell, hogy alakítsa új törvényen kívüli identitását.




Június 29.

A célszemély (Person of Interest) – 1-5. évad, összes rész
Bűnügyi thriller egy halottnak hitt egykori CIA-ügynökről, John Reese-ről, aki egy titokzatos milliárdossal, Harold Finch-csel társul, hogy bűncselekményeket előzzenek meg high-tech eszközökkel és sajátos igazságtevő módszereikkel.

Június 30.

Az átkozott Michael Che (That Damn Michael Che) – 1. évad

 

Friss sorozatpremierek:

Úton hazafelé Irina Rimesszel (On My Way with Irina Rimes)
Június 3-án rögtön három epizóddal indul, majd hetente 2 rész
Kétévnyi túlzásba vitt munka után Irina Rimes úgy dönt, újra megkeresi önmagát, a magánéletében és a szakmájában is. Irina a kiadó támogatásával két hét alatt hat városba utazik el, hogy befejezze albumát.

Irma Vep
Június 7-én indul 1 epizóddal, majd hetente 1 rész érkezik
Mira (Alica Vikander) amerikai filmsztár, aki kiábrándult a karrierjéből, és lesújtotta a szakítása. Franciaországba utazik, hogy Irma Vep szerepét játssza a Les Vampires című francia némafilmklasszikus remake-jében.


A torony (The Tower)

Június 12-én indul 1 epizóddal, majd hetente 1 rész érkezik
Sarah Collins és kollégája, Steve Bradshaw a régóta szolgálatot teljesítő rendőr, Hadley Matthews és egy 15 éves líbiai menekült, Farah Mehenni halála ügyében nyomoz, akik lezuhantak a déli Portland Tower tetejéről Kelet-Londonban.

Gyilkos elme (Mind over Murder)
Június 21-én érkező true crime dokumentumsorozat

Birdgirl
Június 22-én érkező felnőtt animációs sorozat

A takarítónő (La Muchacha Que Limpia)

Westworld – 4. évad
Június 27-én érkezik a 4. évad első része, majd hetente egy friss epizód jön.


(Forrás: HBO Max)