Zámbó Jimmy-sorozattal és sok más királysággal startolt el az RTL+

A tévécsatorna streaming platformja A Király mellett elérhetővé tette A Nagy Fehér Főnököt is, de visszanézhetőek a korábbi X-Faktor- és Csillag születik-epizódok, sőt, a régi Gálvölgyi Show-k is! Sőt, november 20-tól az RTL+ előfizetéses felületén 24 órás Való Világ-közvetítés is lesz.

Derült égből villámcsapásként jött a hír: mától elérhető a www.rtlplusz.hu webcímen az RTL+,

Magyarország legújabb, előfizetéses streaming szolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket.

 

Forrás: RTL+

 

A nézők a filmeket és sorozatokat egy hónapig ingyen, később pedig 1990 forintos előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon a www.rtlmost.hu címen.

Itt lesz elérhető többek között A Király című 10 részes Zámbó Jimmy-sorozat is, ami hetente fog jelentkezni új részekkel. De visszanézhetőek a korábbi X-Faktor- és Csillag születik-epizódok, sőt, a régi Gálvölgyi Show-k is!

Forrás: RTL+

 

Az RTL+ az első olyan előfizetéses, reklámmentes streaming-szolgáltatás itthon, ami már az induláskor számtalan, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmat kínál az előfizetőknek. 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik a felületre: az RTL+ előfizetőinek már az indulás első pillanatától elérhetőek a prémium tartalmak premier epizódjai, melyeket hetente újabb epizódok követnek.

Mivel nincs streaming reality nélkül, november 20-án újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a Való Világ villából az RTL+ előfizetéses felületén pedig elindul a 24 órás közvetítés, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.

Forrás: RTL+

 

Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit.

Forrás: RTL+

 

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez.

Az RTL+ előfizetői számára látható Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

Az exkluzív hazai tartalmak mellett hollywoodi filmekből, sikersorozatokból sem lesz hiány az RTL+-on, és az RTL legnépszerűbb európai sorozatai is láthatóak lesznek a streaming-platform előfizetéses csomagjában. Már nézhető a hatrészes német sorozat, a Faking Hitler, valamint két holland sorozat, a Mocro Maffia és a Fekete tulipán első évada.