10 dolog, amit nem tudtál a Családi üzelmekről

Ezzel a hangosan röhögős, féktelen vígjátékkal igazán vidáman kezdhetjük az évet. Hogy még teljesebb legyen az élmény, olvass el tíz érdekességet a kulisszák mögül!

1. A Családi üzelmek két főszerepét alakító Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ezzel együtt összesen öt filmben játszott már együtt.

2. A kamucsaládjuknak adott Millerék nevet a főhős az apartmanház után választotta, ahol laknak: az N. Miller Streeten található 200 Miller Street Apartments komplexum után.

3. A Sudeikis által megformált David szerepére korábban esélyes volt Jason Bateman, Will Arnett és Steve Buscemi is.


4.
Scottie P. karakterét pedig Mark L. Young helyett majdnem Adam Driver játszotta, csak pont akkoriban válogatták be a Csajok című sorozatba, így nem ért rá a forgatás idején.

5. Az Emma Roberts által alakított Casey-re pedig

felmerült Miley Cyrus neve is.


6.
Emma Roberts ezzel a filmmel együtt kipipálhatta, hogy játszott a Jóbarátok mindhárom női főszereplőjével: a Családi üzelmekben ugye mindenki kedvenc Rachelével, Jennifer Anistonnal, a Kutyaszállóban Lisa Kudrow-val (Phoebe), a Sikoly 4.-ben pedig Courteney Coxszal.


7. A Családi üzelmek egyik leghíresebb jelenete Jennifer Aniston rúdtánca. Habár sokan azt hiszik, ez csak afféle szexi vonaglás,

a rúdtánc valójában kőkemény sport, amihez nagyon fittnek kell lenni.

Ez szerencsére Aniston esetében adott volt, mivel akkoriban úgy alakult az élete, hogy egy héten 5 napon is edzett. Az erőnléti edzések mellett ráadásul jógázott és pilatesezett is, szóval a hajlékonyságával sem volt gond.

8. A stáb azzal viccelte meg Jennifer Anistont abban a jelenetben, amikor a „család” közösen énekel a kocsiban, hogy a TLC Waterfalls című száma helyett az I'll Be There For You-t indították el a The Rembrandtstól – ez volt a Jóbarátok főcímdala.

9. Eredetileg a szintén akkoriban fejlesztett Ted 2. is arról szólt volna, mint a Családi üzelmek, hogy a karakterek megpróbálnak drogot becsempészni Mexikóból. Miután azonban kijött ez a film, a másik produkció alkotói inkább úgy döntöttek, teljesen átírják a cselekményt.


10.
Egy időben We're Still the Millers címmel (a Családi üzelmek eredeti címe ugyanis az, hogy We're the Millers) terveztek egy folytatást a filmhez, 2023 márciusában azonban a Gyagyás gyilkosság 2. promóciós körútján Jennifer Aniston megerősítette, hogy a projektet elkaszálták.

Pedig bár inkább az készült volna el a Gyagyás gyilkosság-folytatás helyett!


(via IMDb)

 

Még több drogcsempész

Kedvenc drogcsempészeink

Ha hiszünk a filmeknek, a drogcsempészet nagyszerű móka, kivéve akkor, ha török börtönbe kerül az ember fia. A most bemutatott Barry Seal kapcsán listázzuk a legjobb drogfutáros történeteket.

Tovább