A szülinapos Tom Hanks legviccesebb tévészereplései

A 62 éves Tom Hanks az egyik legrokonszenvesebb figura Hollywoodban: jófej, vicces fickó, fura hobbikkal és a rajongóival is hihetetlenül közvetlen. A tévében is örömmel bohóckodik - a legviccesebb hülyüléseiből szedtünk össze néhányat.

Ellen DeGeneres műsorában Meryl Streep társaságában egymás leghíresebb szerepeit játszották el: Streep zseniális Forrest Gumpként, ahogy Hanks is fantasztikusan adja elő Az ördög Pradát visel Miranda Priestly-jét és boglyas parókában Margaret Theatchert.

 

James Corden bevett szokása, hogy egy pár perces összeállításában ledarálja egy híres színésszel annak filmográfiáját. Hanks élvezettel rohan végig legismertebb szerepein, a Legénybúcsútól és a Pénznyelőtől kezdve, a Forrest Gumpon és a Toy Story-n át A Da Vinci kódig. Természetesen a Segítség, felnőttem! vicces mondókája, a Shimmy Shimmy Cocoa sem marad ki, amit a mai napig fejből tud. (A filmről egyébként korábban már összeszedtünk néhány érdekességet.)

 

Híressé vált a szívesen trollkodó Bill Murray-ról a fotó, amiben narancssárga kabátban és idióta sapkában utánoz egy síró kisgyereket. Sokan azt hitték, hogy Hanks van a képen, így természetesen nem lehetett kihagyni a ziccert, hogy a színész utánozza a fotót. 

A The Graham Norton Show vendégeként  Gemma Arterton és Joseph Gordon-Levitt asszisztált a hülyülésben.

 

Szintén Graham Norton műsorában idézte meg a Forrest Gump futós jelenetének híres szövegét. 

 

Az alábbi kis jelenetben pedig a Segítség, felnőttem! jövendőmondó masinájával találkozik, és azt kéri, hogy ismét harmincéves lehessen. Zoltart Stephen Colbert alakítja, és nagyon hülye.