A Trónok harca-sorozat írói elárulták, melyik karakter halálát szeretik a legjobban

A rosszfiúk kinyuvasztását kifejezetten élvezték.

David Benioff és D.B. Weiss, az HBO sikersorozatának, a Trónok harcának írói új szériájukról, a netflixes A 3-test-problémáról beszéltek egy podcastben, amikor szóba került, hogy melyik volt a kedvenc karakterhaláluk.

„A Trónok harcában annyi jófiút öltünk meg, aztán a negyedik évadban sikerült végezni Joffrey-val, a hatodikban pedig Ramsay Boltonnal. Jó volt visszatérni a régimódi örömhöz, amit akkor érzünk, amikor végre kinyírunk egy elvetemült gazembert. Kicsit úgy éreztem, kiegyenlítődött a mérleg”

- mondta Weiss.

Joffrey (Jack Gleeson) mérgezett bort iszik egy kifejezetten meglepő pillanatban, Ramsay-t (Iwan Rheon) pedig a saját vérebei tépik szét, amit Sansa (Sophie Turner) végignéz.

„A kedvencem a Fattyak csatája című epizód végén, mikor Sophie ráuszítja a kopókat Ramsay-re, és nem sétál el. De igazán nem látjuk a halált, csak valamennyit a háttérben belőle. Amit viszont látunk, az Sophie, illetve Sansa mosolya”

– mesélte Benioff, aki arról is beszélt, hogy az egész egyetlen felvétel, és hétszer-nyolcszor vették fel, mire tökéletes lett: „Sophie annyira jó volt. Amikor sikerült neki ez a jelenet, úgy éreztem, most már boldogan halhatok meg.”

 

(via The Hollywood Reporter)