Brad Pitt még mindig nagyon menő szőke tábornokként

Itt a War Machine új előzetese, amiben a válófélben levő sztár egymaga akarja megnyerni az afganisztáni háborút.

Befutott második előzetes Brad Pitt legújabb filmjéhez, a War Machine-hoz, a nem a mozikban, hanem a Netflixen fog debütálni május 26-án. Az épp válófélben levő sztár egy Afganisztánba vezényelt, rocksztár mentalitású négycsillagos tábornok mindennapjait mutatja majd be - de nem hazafias pátosszal, hanem inkább szatirikusan.

A War machine főhősét ugyan McMahonnak hívják, de egyértelműen egy valóban létező amerikai vezérezredesről, Stanley A. McChrystalról mintázták őt a Netflix írói. A film alapja egy Michael Hastings nevű újságíró The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan című könyve volt, ami azt mutatta be, hogyan lett a született taktikai zseninek kikiáltott McChrystal a 2000-es években kirobbant botrányai (túlkapások az amerikaiak iraki támaszpontján, a baráti tűzben lelőtt, amerikai focista sztárkatona esete, az elnök, az alelnökre és a nemzetbiztonsági tanácsadó szidalmazása, stb.) mára ez egyik legvitatottabb megítélésű, magas rangú katonatiszt az Egyesült Államokban.

Forrás: Netflix

 

A Netflix filmjében olyan sztárok szerepelnek majd Brad Pitt mellett, mint a nyomulós újságírőnőt alakító Tilda Swinton vagy az afganisztáni plitikusként vendégszereplő Ben Kingsley. Pitt a saját produkciós irodáján, a Plan B-n keresztül nemcsak főszereplő, de producer is. (via Movieweb)