Elvitte a fődíjat a Zsákbamacska játékosa

Szandra álomutazást nyert, és Majka nyakába ugrott.

A TV2 vetélkedőjének legújabb adásában egy igazi diadalmenetnek lehettünk tanúi. Miután a Sok a szöveg! nevű játékban Szandi először eltalálta, melyik a Kispál-dalszöveg, választás előtt állt: vagy tovább megy, és kockára teszi a 400 ezer forintját, amit akár meg is duplázhat, de el is veszíthet, vagy lecsücsül a pénzével, és abbahagyja a játékot. Szandra az előbbit választotta, ám a következő feladvány eléggé megizzasztotta, ugyanis a Skorpió zenekar dalszövegére kellett rábökni. Némi tétovázás után azonban a következő négysorost választotta:

Arra kérlek, ó, ember. 
Lásd be, hogy tévedsz!
Mert minden nap vár az élet, 
hétszer egy héten.

És bizony-bizony, ez a Skorpió zenekar Ünnepnap című számából van. Volt is ünneplés, hiszen már 800 ezer forintja volt Szandinak. Közben az is kiderült, hogy az egyik szöveg, amit Szandra hülyeségnek titulált, a Pa-dö-dő Te vagy a legjobb dolog a héten című számában hallható. Szandra bevallotta, hogy szokott találkozni a zenekarral, mivel Lang Györgyi és Falusi Mariann is Siófokon nyaral, Majka azt tanácsolta, hogy mostantól inkább kerülje el őket.

Ennél azonban nagyobb szerencséje volt, amikor az egyes függöny mögötti nyereményt választotta, ami egy másfél millió forint értékű luxusnyaralás. Szandra örömében Majka nyakába ugrott, és teljesen elérzékenyült:


“- Mindjárt sírok. 
- Miért?
- Mert nagyon jó. Soha nem nyerek sehol.”