Gyenge poénokkal és nyitott budival startolt a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az RTL Klub régi-új kalandreality-je döcögősen indul, pláne úgy, hogy a kalandra induló celebek helyett rendszerint az egymást szívató műsorvezetőket, Sebestyén Balázst és Vadon Janit mutatják, de a végén jön a vécé, ahol lehet tudni, mit csinálsz!

Azt bármikor aláírom, hogy ma a piacon Sebestyén Balázs a legjobb bármire használható, bárhol bevethető műsorvezető, nyilván ezért is rakták át gyakorlatilag ütemváltás nélkül a pusztazámori Nyerő Párosból a kolumbiai dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! immár hatodik évadát vezetni. És valamiért úgy gondolják, hogy ő akkor vicces, ha van egy kisinasa, de írhattuk volna ezt csúnyábban is, akit orrba-szájba szívathat. A Nyerő Párosban ez Kabát Peti volt, itt Balázs visszakapta régi haverját. Vadon Janit, és azzal indítunk, hogy ő egy luxusrepülővel megy Dél-Amerikába, amire az ő csomagjait is cipelő Janit nem engedi fel.

Hát, a fene tudja, szerintem nem vicces.

Forrás: RTL Klub

 

A témát Kolumbiába érve sem engedik el, ám ott egy hosszúra eresztett, mérsékelten eredeti animációból „kiderül”, hogy a helyiek Janit félistennek tekintik, Balázs meg bosszús emiatt, mert a haverja már nem egy senki – ahogy azt ő mondja. Jani kap is egy mariachi együttest, ami ugyan mexikói dolog, de kicsire nem adunk, viszont

a játékidő úgy 40 százalékát elviszi ez a fáradt ökörködés.

Még úgy is fárasztó, hogy alapvetően bírom őket, és értem, hogy ez baráti csipkelődés. Persze vannak celebek is, akiknek legalább a felét nem ismeri az átlag néző, akkora celebek.  Íme a lista: Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész, Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, Merci az influenszer, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, Múcska Gergő gazda, illetve Curtis a rapper. És igen, megkapjuk az első úgy harminc poént a drogproblémákkal küszködő Curtis és Kolumbia viszonylatában.

Íme, egy kis útmutató a celebekhez, hasznos!

 

 

Celebjeinknek pedig el kell jutniuk a dzsungeltáborba, ezért egy követhetetlen sorsolással három csoportra osztják őket, az első csapat öszvérháton megy, a második dzsippel, a harmadik pedig helikopterrel – az utóbbiak aztán egy mezőn kötéllel ereszkednek le. Nekik és a dzsippeseknek, akik egy barlangon is átmásztak, egy gyorsnak tűnő folyón kell átúszniuk, ami kicsit parának tűnik,  de egy furcsa szerkesztői döntésnek köszönhetően nem csinálnak drámát abból sem, hogy Jázmint egy időre elsodorja az ár, miután szétesik a sebtében eszkábált tutajuk. Az öszvéresek lassan poroszkálnak, mert a fogszabályzós Merci még soha nem lovagolt, ami elég uncsira sikerült, de a többiek legalább jófejek, segítenek neki. Aztán mindenki megérkezik a táborba, ahol döbbenetes felfedezést tesznek. A zuhanyt egy nagy mókuskerék hajtja, vagyis, ha valaki fürdeni akar, valaki másnak melóznia kell, de ez még mind semmi.

A budi nyitott!!!

Schumacher Vanda, Kocsis Tibor és Tallós Rita - Forrás: RTL Klub

A budi amúgy csak legfelül nyitott, úgy mellmagasságig, vagyis ha pasi vagy és a csak fejed búbja látszik, akkor mindenki tudja, hogy kakilsz. Mindenki hüledezik, de ez egy ilyen játék, a priccsek pedig a szabadban vannak, ám ezen kevésbé akadtak ki, sőt, sokan még nagyon happyk, hogy itt lehetnek, csak a divattervező Nini pityeredett el, mert rájött, hogy

a három hetes játékidő neki elég hosszú,

de Janicsák Veca, aki elég szimpinek tűnik, megvigasztalja. Ennyi fért bele a műsoridőbe, meg az, hogy a nézők állítólag megszavazták – itt legalább a szavazati arányokat mutathatták volna, hogy a dolog hihető legyen -, hogy a luxusszállás az örökké tágra nyitott szemű Fecónak és Nyári Diának jusson, a bátorságpróbára pedig Mercit küldik. Akinek Cedes szó van a szegycsontjára tetoválva, és eltartott egy darabig, mire leesett, hogy akkor ez bizony a Mercedesből van, de mi az ördögnek varratja magára valaki a nevének második felét? Hátha elfelejti, hogy hívják? Merci amúgy elég ijedősnek tűnik, úgyhogy biztos jó móka lesz, ahogy csillagot próbál szerezni a bátorságpróbán, amit aztán rizsre vagy babra lehet váltani, de maga a próba már nem fért bele, mert elment az idő Balázsék idétlenkedésére.

 

Curtis, Janicsák Veca, Nyári Dia és Lengyel Ferenc - Forrás: RTL Klub

 

Amivel alapjáraton nem lenne baj, csak ne ez vigye el a műsort. Persze az is lehetett, hogy azért mutatták inkább őket, mert a szerkesztők sem találták elég izgalmasnak azt, amit az általuk beválogatott celebek csinálnak – de az már rendszerszintű hiba lenne. A beharangozó szerint

majd egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz,

akinek a kilétét csak később fedik fel, és ez majd biztos sokat dob a csoportdinamikán – vagy nem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! minden nap (hétköznap és hétvégén is) este megy az RTL Klub műsorán.

 

Értékelés: 6/10

 

Forrás: RTL Klub