Házasság első látásra: brutális gyűlöletvallomás

Komoly bajok lehetnek András fejében.

A TV2 „tudományos párkereső realityjében” Andris és Petra drámája még tovább fokozódott, és a legutóbbi adásban már a zsebkendők is előkerültek. Igaz, nem egy könnyes szerelmi vallomás, hanem annak éppen az ellenkezője miatt.

A nyilvános kapcsolati kiértékelő azzal kezdődött, hogy András újra Petra problémáját, a testképzavarát hozta fel. Legutóbb Andris ezt a barátai körében, Petra jelenlétében is megtette, a nő akkor úgy érezhette magát, mint aki egy könnyed vacsora helyett a saját inkvizícióján vesz részt.

Házasság első látásra: Intervencióval kínozták Petrát Andris barátai

Folytatódik Andris és Petra szappanoperája a TV2 „tudományos párkereső realityjében”.

Petra kereszttűzben

 

A műsor egyik pszichológusa ezen a ponton még úgy értékelt, hogy ebből a vallomásból is látszik, hogy András komolyan aggódik Petra egészségéért.

András kifejtette, hogy „Petra nem meri felvállalni a testképzavart”, mire Petra elismerte, hogy vannak problémái, de hozzátette, hogy

ennyire tragikusan nem látom a helyzetet, ahogy ő beállítja.”

Az igazi dráma csak ezután jött, András úgy döntött, hogy előáll egy nagy vallomással, és arról monologizált hosszasan, hogy nem akarja ugyan megbántani Petrát, de nem bírja vele tovább egy légtérben. A szerkesztők ezután bevágtak egy korábbi felvételt, ahol Andris az autóban ülve ezekkel a szavakkal kedveskedett Petrának:

A tudat is zavar, hogy tudom, hogy visszajössz.. örülnék, hogy ha hazamennél.”

András, immár a stúdióban, azt is közölte, hogy nem egy tulajdonsága akasztja ki Petrának, „hanem az egész.” Arra a pszichológusi kérdésre, hogy mire lenne most szüksége, így válaszolt: „térre.”

Az nem látszott ugyan, hogy Andris könnyezne, de azért előkerült a zsebkendő is… Petrát ezzel sikerült még a korábbinál is kínosabb helyzetbe hoznia, pedig a nő volt az, aki legutóbb,  amikor a játékosoknak dönteniük kellett, hogy folytatják-e a párkapcsolataikat a „nélküled” opcióra szavazott, míg Andris azt választotta, hogy „veled”, mondván, hogy tanulni és fejlődni akar a párkapcsolatában.