Házasság első látásra: Intervencióval kínozták Petrát Andris barátai

Folytatódik Andris és Petra szappanoperája a TV2 „tudományos párkereső realityjében”.

A Házasság első látásra című műsorban több friss, pszichológusok által összeházasított pár életét követhetjük, de a legtöbb dráma eddig Andrisékkal történt.

Az előzmények tartalmából: amikor először találkoztak a párok, Hilda és Andris megadták egymásnak a telefonszámukat, és váltottak is pár SMS-t, amit Petra érthető módon nehezményezett. Amikor a játékosoknak később dönteniük kellett, hogy folytatják-e a párkapcsolataikat, azaz továbbra is benne maradnak-e a műsorban, Petra a „nélküled” opcióra szavazott, míg Andris azt választotta, hogy „veled”, mondván, hogy tanulni és fejlődni akar a párkapcsolatában.

Ez csak részben sikerült, mert később chatben flörtölgetett Enikővel, igaz, ezúttal ezt magától bevallotta Petrának, amit a nő pozitívumként értékelt.

Ez persze nem jelenti azt, hogy beléptek volna a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”-fázisba, mert a legutóbbi adásban Andris megint kínos helyzetbe hozta a feleségét. A barátainak mesélte el, hogy Petra milyen furcsán viselkedett előző este, azt is sugallva, hogy esetleg valamilyen szer hatása alatt áll. Aztán váratlanul megérkezett Petra is…

Úgy éreztem magam, mintha háborúba jöttem volna”

- mondta erről a szituációról Petra, aki gyakorlatilag egy intervenció közepébe csöppent. Nemcsak azért, mert Andris nyilvánosan teregette ki a szennyesüket, hanem mert a barátai felváltva vonták kérdőre a feleségét, kéretlen tanácsokat osztogatva neki.

Petra szerint „borzalmasan inkorrekt” volt, ahogy Andris viselkedett, de azért próbált magyarázatot adni a viselkedésére, a testképzavarára és a diétájára hivatkozott. A műsorban megszólaló pszichológus szerint is hibát követett el Andris, hogy nem négyszemközt, biztonságos környezetben beszélgetett erről a problémáról a feleségével.

Andris viselkedésére nincs mentség, de a háttérben az is állhat, hogy amikor neki kellett Petra barátaival találkoznia, hasonlóan kínos helyzetbe került, sőt, Petra egyik barátja majdnem meg is verte...

Via: TV2