Igazi hollywoodi sztárparádéval indul túlélőtúrázni Bear Grylls

A Sztárok a vadonban: A kihívás 2. évadában Benedict Cumberbatch mellett Bradley Cooper, Russell Brand és Rita Ora fog tábortűz mellett aludni a mostoha időjárású skót hegyekben és a wyomingi kanyonokban.

A világhírű kalandor és hivatásos túlélő, Bear Grylls újabb sztárokat ragad ki komfortzónájukból és visz magával lélegzetelállító expedíciókra a világ legvadabb és legzordabb tájain a Bear Grylls - Sztárok a vadonban: A kihívás című műsorának 2. évadában, ami augusztus 26-án startol el a National Geographic-en.

 

Forrás: National Geographic

 

Az egyes epizódok sztárvendégeinek a kopár, legendásan mostoha időjárású skót hegyekben, a beszédes nevű nevadai Valley of Fire-ben, vagy épp a látványos, függőleges sziklafalakkal szegélyezett wyomingi kanyonokban kell állnia a sarat. És hogy kik lesznek ők?

  • Russell Brand (Felhangolva)
  • Bradley Cooper (A galaxis őrzői, Csillag születik)
  • Benedict Cumberbatch (Doctor Strange)
  • Daveed Diggs, a Tony- és Grammy-díjas színész, rapper, író és producer
  • Cynthia Erivo, a Grammy-, Emmy- és Tony-díjas színésznő, énekes és producer
  • Troy Kostur (A Mandalóri)
  • Tatiana Maslany (Amazon: Ügyvéd, Sötét árvák)
  • és a világhírű énekesnő és dalszövegíró, Rita Ora

 

Forrás: National Geographic

 

De kicsoda Bear Grylls?

A világ egyik legismertebb tévése, aki hivatásos túlélőként és kalandorként szerzett hírnevet magának. Karrierje gyerekkorában, egy kis angol szigeten alapozódott meg, ahol édesapja bevezette a sziklamászás és a vitorlázás rejtelmeibe. Nem sokkal később a harcművészetekbe is belekóstolt, majd három éven át az Egyesült Királyság Különleges Légi Szolgálatának (SAS) tagja volt. Ekkor tökéletesítette túlélőképességeit, és vérteződött fel mindazzal a gyakorlati tudással, amely elengedhetetlenül szükséges a Föld legzordabb vidékeire vezetett expedícióihoz. Bár egy ejtőernyős ugrás során súlyos – több hónapos rehabilitációt igénylő – balesetet szenvedett Afrikában, ez nem vette el a kedvét az extrém kalandoktól, sőt: nem sokkal később az Everest egyik legfiatalabb megmászója lett.

A Discovery Channel számára készített A túlélés törvényei című Emmy-díjra jelölt sorozata minden idők egyik legnézettebb szériája lett, nézőszámát 1,2 milliárdra becsülik. De azóta is számtalan további, extrém kalandokkal foglalkozó műsort készített a különböző nagy tévétársaságok számára. Egyebek mellett olyan ikonikus alkotások fűződnek a nevéhez, mint a You Vs Wild (Netflix), a Sztárok a vadonban (National Geographic) vagy az ázsiai piac számára készített Into the Wild. Bear Grylls emellett bestseller könyvszerző, a Királyi Tengerészgyalogság tiszteletbeli ezredese, minden idők legfiatalabb főcserkésze és világszerte mintegy 55 millió cserkész példaképe.